Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jártatok már úgy, hogy a...

Jártatok már úgy, hogy a hr-es lelkendezett interjú közben és mégsem lett köv. Forduló?

Figyelt kérdés
Biztos én vagyok lúzer, de nem először járok úgy, hogy interjún szó szerint lelkendezik a hr-es, hogy jajdejó a végzettségem, szuper, hogy ilyen közel lakom a céghez, szuper az angoltudásom és már most bizton mondja, hogy bekerülök a köv. körbe, pont ilyen embert képzelt el. Aztán se kép, se hang...Mit szúrok el?

2017. jún. 23. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2017. jún. 23. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Volt, hogy lelkendezett jajdejó a végzettségem és mondta is mi lesz ha lelépek 1-2 hónap után, mert ezzel sokkal jobb állásokat is el lehet csípni. Nem vettek fel ott se. Már 51 sikertelen állásinterjúm volt.
2017. jún. 23. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Ez "lerázó" szöveg.

Bármit mond nem a hr dönt...:(

2017. jún. 23. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
"Nagyon jó tapasztalataid vannak!" = Nem vettek fel
2017. jún. 23. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
nem a hr-es dönt fogjátok már fel
2017. jún. 24. 07:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha ő hallgatott meg,csak ő tudott továbbítani és javasolni véleményt a szakmai vezetőnek.

Nem az a baj, hogy nem jutottam tovább, csak akkor miért áltatott?

2017. jún. 24. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés
2017. júl. 1. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!