Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van értelme befejeznem az...

Van értelme befejeznem az egyetemet, ha már csak 3 félév van hátra, de tudom hogy büfészak és nem lehet megélni vele? Vagy fizessem vissza a tandíjat és ne csesszek rá több időt az életemből?

Figyelt kérdés

Az egyetem csak szenvedés, 15-20 oldalas beadandókat kell írni, szakdolgozat konzultációk, szívni a vizsgaidőszakokban. Ha lenne értelme, akkor jó lenne, de azért ez a sok gürcölés, hogy utána elmehessek a gyártósorra? Normális helyre nem vesznek fel ilyen piacképtelen diplomával

Szakmát akarok tanulni

2021. márc. 27. 20:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
35%
Ha elkezdtél valamit, akkor fejezd is be.
2021. márc. 27. 20:06
 2/29 A kérdező kommentje:

Szerintem az idő a legértékesebb. Pazaroljak el másfél évemet egy teljesen haszontalan dologra? Akkor már több értelme lenne visszafizetnem a tandíjat+az ösztöndíjat.

Ez egy büfészak, elhelyezkedni nem fogok ezzel

2021. márc. 27. 20:11
 3/29 anonim ***** válasza:
81%

Milyen szakon vagy? Mikor felvételiztél, hogyhogy ezt választottad?

A szakod után nincsen olyan mester, vagy továbbképzés amihez ez jó alap lenne?

2021. márc. 27. 20:17
 4/29 anonim ***** válasza:
84%
Milyen szakra jársz?
2021. márc. 27. 20:17
 5/29 A kérdező kommentje:

Közigazgatás-szervező

Nincs normális mesterszak sem, a mesterszakok is ilyen közszférás cuccok, versenyszférába azzal se vennének fel.

Meg összességében rájöttem, hogy jobban szeretem a fizikai munkát és egy szakmával sokkal jobban jártam volna.

2021. márc. 27. 20:24
 6/29 A kérdező kommentje:

Amikor felvételiztem, akkor még gyerek voltam, azóta benőtt a fejem lágya.

Meg nem is ezt a szakot jelöltem első helyen

2021. márc. 27. 20:25
 7/29 anonim ***** válasza:
99%
Igen. Mert lehet, hogy tán utána sem lesz jó sorod, de nélküle még esélyed sem. Ha még az elején lennél, meggondolandó, de mivel már félig letudtad, kár lenne kidobni az eddigi munkádat.
2021. márc. 27. 20:25
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Utána is tanulhatsz még szakmát!
2021. márc. 27. 20:26
 9/29 anonim ***** válasza:
98%
Már több mint fele megvan. Diplomázz le, nyilván ahhoz kell is a nyelv, aztán SSC, levelezőn meg tanulhatsz valami értelmeset mellette
2021. márc. 27. 20:28
 10/29 anonim ***** válasza:
98%
Csak ha pontosan tudod, hogy mire akarsz váltani és mihez akarsz kezdeni azzal! De ha eddig bírtad, miért nem fejezed már be?
2021. márc. 27. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!