Van értelme befejeznem az egyetemet, ha már csak 3 félév van hátra, de tudom hogy büfészak és nem lehet megélni vele? Vagy fizessem vissza a tandíjat és ne csesszek rá több időt az életemből?
Az egyetem csak szenvedés, 15-20 oldalas beadandókat kell írni, szakdolgozat konzultációk, szívni a vizsgaidőszakokban. Ha lenne értelme, akkor jó lenne, de azért ez a sok gürcölés, hogy utána elmehessek a gyártósorra? Normális helyre nem vesznek fel ilyen piacképtelen diplomával
Szakmát akarok tanulni
Szerintem az idő a legértékesebb. Pazaroljak el másfél évemet egy teljesen haszontalan dologra? Akkor már több értelme lenne visszafizetnem a tandíjat+az ösztöndíjat.
Ez egy büfészak, elhelyezkedni nem fogok ezzel
Milyen szakon vagy? Mikor felvételiztél, hogyhogy ezt választottad?
A szakod után nincsen olyan mester, vagy továbbképzés amihez ez jó alap lenne?
Közigazgatás-szervező
Nincs normális mesterszak sem, a mesterszakok is ilyen közszférás cuccok, versenyszférába azzal se vennének fel.
Meg összességében rájöttem, hogy jobban szeretem a fizikai munkát és egy szakmával sokkal jobban jártam volna.
Amikor felvételiztem, akkor még gyerek voltam, azóta benőtt a fejem lágya.
Meg nem is ezt a szakot jelöltem első helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!