Egy büfészakos egyetemi diploma valójában semmivel sem ér többet egy érettséginél?
Nos, nekem egy ilyen "büfészakos" média szakos papírka tette lehetővé hogy pályázhassak egy olajipari multihoz recruit assistant poziba. Ha nem lett volna diploma, szóba se álltak volna velem. A bérem 5 éve nem érte el a bruttó 200-at. Most a recruit szekcióban vagyok subteam leader és 600 a bruttóm + 300-400 féléves bónusz + 100 cafi /hó.
Nekem ennyit ért a büfészakom.
5
Igen,olyan is van, aki filozofia diplomaval is szarra keresi magat, de nem ez a tobbseg. Itt a tobbsegrol van szo.
A diploma annyit jelent, hogy elkezdtél valamit, kitartottál mellette 3-5... évig és befejezted. Kitartást mutat meg azt, hogy foglalkoztál azzal.
Ha nem most adták ki, akkor van hozzá nyelvtudás.
Az érettségi megléte azt jelenti, hogy érted amit olvasol és tudod használni a függvénytáblázat és az atlasz tartalomjegyzékét.
"aki filozofia diplomaval is szarra keresi magat"
és van olyan aki milliárdos vállalatbirodalmat épít fel önerőből és még egy büfészakja sincs.
6: " Igen,olyan is van, aki filozofia diplomaval is szarra keresi magat "
Igen, én pedig egy rózsaszín színű csillámpóni vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!