Van értelme befejezni az egyetemet, ha három félévem már megvan, viszont tudom, hogy ez egy büfészak amivel nem fogok tudni elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 16:37
1/38 anonim válasza:
Ha érdekel, akkor igen. Ma divatos mindenre rásütni a büfészakot, ami nem informatikus, vagy gépészmérnök. Ne ebből indulj ki!
2/38 A kérdező kommentje:
Ezzel a szakkal közszférában lehet csak elhelyezkedni, ahol csak a garantált bérminimumot adják meg.
2020. okt. 4. 16:42
3/38 anonim válasza:
Ha érdekel igen. Én is "büfészakra" jártam és nálunk egy csaj jelentette ki ugyanúgy, hogy ő nem annyira szereti és ott akarja hagyni, csúszott, órákról sokat lógott, egyszer megjegyeztük, hogy igazságtalan azzal, akielől elvette a helyet államilag támogatottra járt.
Végigcsinálta végül
4/38 anonim válasza:
Én amúgy, amikpr idegösszeroppanásom volt, halasztani akartam fél évet, amíg összeszedem magam és az anyukám rábeszélt, hogy ne tegyem. Jó döntés volt.
5/38 anonim válasza:
Legalább időben megkaptam a diplomát és a tanszéket is megismertem a valódi oldaláról.
6/38 A kérdező kommentje:
És el is helyezkedtél vele? Kaptál vele jól fizető állást? Meg tudsz élni, nincsenek anyagi gondjaid?
Szerintem aki elől "elvettem a helyet" az még jobban is járt, hogy nem vették fel.
2020. okt. 4. 17:01
7/38 anonim válasza:
Ha már elkezdted, ne hagyd félbe.
9/38 anonim válasza:
4. Vagyok, igen, elhelyezkedtem vele és megélek.
10/38 anonim válasza:
Ó, ugyan már... én is egy sokak által lenézett "büfészakon" végeztem, mert a legtöbb itt végzett állami helyen helyezkedik el.
Nem mondom, hogy multimilliomos leszek, de a nettó 300-350 ezret meg lehet keresni, nem stresszes és szeretem a munkámat. Nekem ez így megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!