Miért hiszik azt sokan, hogy egy diplomával automatikusan sokat lehet keresni? Egy piacképtelen büfészakos diplomával örülhet az ember ha gyártósorra felveszik
Azért, amiért sokan azt hiszik, hogy mindegy milyen szakmád van, abból hiány van és automatikusan milliomos leszel.
Aztán vannak olyanok is, akik szerint felesleges bármit is tanulni, mert az csak egy papír.
szerintem csak az mondja, hogy büfészak, aki irigykedik a diplomásokra, mert ő nem volt képes továbbtanulni, sőt jó eséllyel még érettségije sincs. ugye betaláltam? LOL
Nincs olyan, hogy büfészak, iszonyatosan megfxngatják az embert minden felsőoktatási intézményben, még akkor is, ha a végén egy piacképtelen diplomát adnak.
Én most diplomával segédmunkás vagyok.
Igen, szivattak az egyetemen 3 éven keresztül és nem mentem vele semmire. Életem legrosszabb döntése volt az egyetem
ha diplomád van, akkor van nyelvvizsgád is, egy vagy kettő. ha nyelvtudással és diplomával nem tudsz elhelyezkedni legalább irodában, az nem az egyetem hibája. konkrétan szinte egyik bankban, ügyfélszolgálaton se beszélnek angolul. rengeteg külföldi van itthon, úgy kell az angolul legalább makogó ügyfélszolgálatos, mint egy falat kenyér. botrány ami itthon van.
helyezkedj el ilyen helyen, ahelyett, hogy a talicskát tologatod.
Aztán mire megyek azzal ha beülök egy irodába nettó 140-ért? Megélni nem lehet belőle
Akkor inkább a fizikai munka ami fizet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!