Egy SSC-be tényleg felveszik az embert bármilyen diplomával? Piacképtelen diplomával is?
Pontosan, nem nézik.
Kb 8 évig voltam vezető, és amikor interjúztattam, volt ott bölcsész BA-MA, mindenféle turisztikai végzettség, félbehagyott tanulmányok, stb. Nekünk persze legjobb volt a nyelvész szak de ha valaki töri MA-s volt és beszélt 2 nyelvet jól, illetve pozitív, precíz személyisége volt, felvettük.
Angol középfok és min 1. másik nyelv felsőbb szintű ismerete kell, illetve légy pozitív, "meg tudom csinálni" attitűdű, normális, udvarias, még akkor is ha stresszteszttel próbálnak kiborítani.
Mondjuk ha nagyon nem szimpik, inkább keress más helyet, azért még ilyentájt is van bőven.
A nyelvvizsga nem érdekel senkit, a nyelvtudásod a lényeg.
Alapvetően jobb, ha folyékonyan, mondjuk C1-es szinten tudsz egy nyelvet. B2-ről C1-re, vagy annak közelébe menni annyira nem nehéz: a nyelvtani alap már megvan, csak a szókincset kell bővíteni, bármilyen nyelvből.
Egyébként meg jelentkezz 1-2 ilyen helyre, a legtöbbnél van nyelvi interjú telefonon. Ha azt nehéznek érzed, akkor tudod, még fejlődnöd kell.
Ja, felét annak, mint külföldön. ( Multiknál bér)
Mi az az SSC!???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!