Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gábor Dénes és más kevésbé...

Gábor Dénes és más kevésbé neves egyetemek mennyire számítanak jó választásnak ha a papír szerzés a cél?

Figyelt kérdés

Még 2022-ben végeztem a pannon egyetem mérnökinformatikus FOSZK-ján majd kb 4 hónap múlva el is tudtam helyezkedni mint linux rendszergazda egy KKV-nál. Szeretnék felköltözni Budapestre és munkahelyet váltani de ez egyenlőre elég nehezen megy mert azt látom, hogy sokszor nem is jutok túl HR szűrőn a diploma hiánya miatt.

Érdemes lenne így a GDE-re beiratkozni vagy érdemesebb lenne egy jó hírű egyetem levelező szakján lediplomázni mint pl a BGE vagy az Óbudai egyetem.

ma 15:35
 1/1 anonim ***** válasza:
53%
A GDE hírhedt arról, hogy a létezésének egyetlen célja az, hogy segítsen azoknak, akiknek csak bürokratikus okokból kell a diploma. Ha tényleg csak arra kell, hogy valami formalitáson túljuss, akkor hajrá, de ha munkakereséshez kell, akkor jó esély van rá, hogy a következő körben meg amiatt fogsz kiesni, hogy preferálnak egy igazi egyetemet végzett embert veled szemben.
ma 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!