Mi a legjobb lehetőségem, hogy kijussak külföldre gyakorlat/tapasztalat szerzés céljából?
Első köszi, ez ígéretes!
Igen kettes ez igaz de én valami olyasmire gondoltam ami segít a jövőben majd a karrieremben. Egy nevesebb szállodaláncnál szerettem volna szakmai gyakorlatot de sajnos nem úgy jött ki a lépés és így az a munkalehetőség is elúszott mert ha jól végeztem volna gyakorlaton állásom is lett volna utána. Így viszont a külföldi tapasztalatszerzéssel szeretném bepótolni úgy hogy nyoma maradjon és hasznos legyen. Nem olyan természetű külföldi melóra gondoltam, hogy kimegyek a szomszédba magyar módra pincérkedni meg mekizni hanem tényleg normális helyre ami ad a kezembe még valami pluszt még a kezembe és ki szeretném használni, hogy beszélek 2 nyelvet.
Hát márpedig frissdiplomával vagy alacsonyan kezded a ranglétrán (pincér, recepciós), vagy csinálsz egy külföldi szakmai gyakorlatot. Helyből középvezetőnek nem fognak sehol felvenni.
Tessék néhány lehetőség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!