Milyen lehetőségek jöhetnek szóba ezekkel a tapasztalatokkal? Szegeden elsősorban, de általánosan is érdekelne a véleményetek.
29 eves vagyok. Egy erettsegim van. Dolgoztam kulfoldon epitkezesen egy fel evet. Sajat vallalkozasom volt 6 even keresztul. Itt nemzetkozileg foglalkoztam ugyfelekkel ,szállítások intezesevel, kapcsolattartassal, ertekesitessel foglalkoztam.
Az angol nyelvtudasom hianyaban Google forditot hasznaltam, amivel ezeket meg tudtam oldani, illetve forditok segitseget kertem komolyabb dolgoknal.
Ahogy a vallalkozast felszamoltam, utana dolgoztam 8 honapot komissiozokent, aruatvevokent.
Jelenleg nem tudom merre orientalodjak, viszont mindenkepp kellene munka. Nincs diplomam.
Diploma nelkul, csak erettsegivel van eselyem valamilyen irodai munkara, ahol ugyeket kell intezni?
Itt a sajat vallalkozas vezetese a multamban erdekelheti a hr-t, mint tapasztalat?
Tehat arra lennek kivancsi, hogy jelenleg ebben a korulmenyben hol vannak eselyeim.
Netto 200 korul gondolkodom. Esetleg Az Arkadban Szegeden egy ruhaboltban eladokent dolgozva mennyi a netto egy honapra?
Irodai munka eseten?
Koszonom elore is a segito szandeku,hasznos valszokat.
“ Diploma nelkul, csak erettsegivel van eselyem valamilyen irodai munkara, ahol ugyeket kell intezni?”
-Van, de arra nagyon nagy lesz a túljelentkezés
“ Itt a sajat vallalkozas vezetese a multamban erdekelheti a hr-t, mint tapasztalat?”
-Szerintem ez cég függő lesz
“ Netto 200 korul gondolkodom. Esetleg Az Arkadban Szegeden egy ruhaboltban eladokent dolgozva mennyi a netto egy honapra?”
-Jelentkezz egy ilyen munkára és ott elmondják, hogy mennyit adnak, az a legegyszerűbb.
És szerintem a fenti a legjobb ötlet. Nézegess állások, add be az önéletrajzodat olyan helyekre/pozíciókra, ami tetszik és valahol kezd el. Mellette tudsz keresgélni, ha nem jó a munka / kevés a fizetés stb.
add be mindenhova a jelentkezésed.
az kevés ha csak 1-2 helyre küldöd be az önéletrajzod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!