Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen lehetőségek jöhetnek...

Milyen lehetőségek jöhetnek szóba ezekkel a tapasztalatokkal? Szegeden elsősorban, de általánosan is érdekelne a véleményetek.

Figyelt kérdés

29 eves vagyok. Egy erettsegim van. Dolgoztam kulfoldon epitkezesen egy fel evet. Sajat vallalkozasom volt 6 even keresztul. Itt nemzetkozileg foglalkoztam ugyfelekkel ,szállítások intezesevel, kapcsolattartassal, ertekesitessel foglalkoztam.

Az angol nyelvtudasom hianyaban Google forditot hasznaltam, amivel ezeket meg tudtam oldani, illetve forditok segitseget kertem komolyabb dolgoknal.

Ahogy a vallalkozast felszamoltam, utana dolgoztam 8 honapot komissiozokent, aruatvevokent.

Jelenleg nem tudom merre orientalodjak, viszont mindenkepp kellene munka. Nincs diplomam.

Diploma nelkul, csak erettsegivel van eselyem valamilyen irodai munkara, ahol ugyeket kell intezni?

Itt a sajat vallalkozas vezetese a multamban erdekelheti a hr-t, mint tapasztalat?

Tehat arra lennek kivancsi, hogy jelenleg ebben a korulmenyben hol vannak eselyeim.

Netto 200 korul gondolkodom. Esetleg Az Arkadban Szegeden egy ruhaboltban eladokent dolgozva mennyi a netto egy honapra?

Irodai munka eseten?

Koszonom elore is a segito szandeku,hasznos valszokat.

2021. nov. 23. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:

“ Diploma nelkul, csak erettsegivel van eselyem valamilyen irodai munkara, ahol ugyeket kell intezni?”

-Van, de arra nagyon nagy lesz a túljelentkezés

“ Itt a sajat vallalkozas vezetese a multamban erdekelheti a hr-t, mint tapasztalat?”

-Szerintem ez cég függő lesz

“ Netto 200 korul gondolkodom. Esetleg Az Arkadban Szegeden egy ruhaboltban eladokent dolgozva mennyi a netto egy honapra?”

-Jelentkezz egy ilyen munkára és ott elmondják, hogy mennyit adnak, az a legegyszerűbb.

És szerintem a fenti a legjobb ötlet. Nézegess állások, add be az önéletrajzodat olyan helyekre/pozíciókra, ami tetszik és valahol kezd el. Mellette tudsz keresgélni, ha nem jó a munka / kevés a fizetés stb.

2021. nov. 24. 05:58
 2/2 anonim ***** válasza:

add be mindenhova a jelentkezésed.

az kevés ha csak 1-2 helyre küldöd be az önéletrajzod...

2021. nov. 24. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!