Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik a tapasztalatok vélemények...

Mik a tapasztalatok vélemények róla? Lehetőséget kaptam ott dolgozni, de nem tudom, hogy hihetek e nekik. Valaki dolgozik náluk? Vagy van olyan ismerőse, aki igen?

Figyelt kérdés
[link]
2009. ápr. 22. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok biztosítós, de nem lehet könnyű ebből megélni. Milyen jogviszonyban alkalmaznának? Mert ha esetleg egyéni vállalkozóként, akkor mindjárt, rendszeresen kell fizetned a járulékokat. Ha esetleg nem tudsz mindjárt szerződéseket kötni, kell pár száz ezer forint indulótőke, amiből a költségeidet fedezed. De ha alkalmazottként, fix bérért, akkor meg lehet próbálni, ha kellő rátermettséged van.
2009. ápr. 22. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Úgy van, hogy fél évig adnak fix fizetést és ugyan eddig van betanítás, segítés is.

Ahogy telnek a hónapok egyre kevesebb lesz a fix,és utána jutalékos rendszer van fél év után, aztán megint adnak fixet is.

Az első hónapban nem kell teljesíteni, a második hónapban egy szerződést kell produkálni.

Megbízásos szerződés van, és ki kell váltani a vállalkozóit.

A hitelösszegeknek az 1%-át adják, meg még van egyéb fizetési mód is, de nem beszéltünk mindent át teljesen.

Igazából én megpróbálnám, mert nincs sok veszíteni valóm, csak az a baj, hogy ki kell már az elején váltani a vállalkozóit.

Na most jó, nem halok bele, ha nem jön be, és vissza kell adni, de azért igencsak megérezném azt a 60-70 ezer elbukott forintot.

Hát nem tudom...

2009. ápr. 22. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha a kapott fix-ből kijön a befizetendő járulék összege, akkor csak arról kell gondoskodni, hogy miből élsz meg addig. A vállalkozói, erkölcsi 10.000-ből kivan. Könyvelőt kell keresnek, az változó. Ha megpróbálod, legfeljebb abbahagyod ha nem megy. Sok sikert.
2009. ápr. 23. 07:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is erre jutottam.

Köszönöm.

2009. ápr. 23. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!