Mik a tapasztalatok, a TESCO-ba könnyű bekerülni dolgozónak?
Figyelt kérdés
Beadtam a jelentkezésemet már többször is, de engem nem hívtak vissza.2011. okt. 27. 18:44
2/5 anonim válasza:
bár a munka nem egy főnyeremény _:D
3/5 anonim válasza:
könnyű,de ki is.én 1 éve és 3hónapja vagyok ott.A 7főből 2. legrégebb óta vagyok ott.Az 1. a főnököm veje...
4/5 anonim válasza:
szerintem igen, én egyszer jelentkeztem, másnap volt elbeszélgetés, harmadnap kezdhettem volna.
Egy másik Tesco csak besétáltam, érdeklődtem, és felvettek.
A két üzlet az ország két végén volt.
Bolti eladó vagyok, érettségim van és némi gyakorlatom, és huszonéves vagyok. Szóval semmi extra, hozzám hasonlóból 12 egy tucat.
5/5 anonim válasza:
Bekerülni könnyű (bár jelen helyzetben nem tudom, én 4 éve dolgoztam ott pár hónapot), de csak akkor menj ha minden kötél szakad, és tényleg nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!