Volt már szerencsétek a tesco parkolóban található shop n wash víz nélküli autómosós csapathoz? Tapasztalatok érdekelnének.
Óriási találmány!
Még az ajtóoszlop kárpitjáról is lekapták egy szerelő olajos ujjlenyomatait amivel nem tudtam mit kezdeni.
Kamu,hogy karcol,gyönyörű lett.
Kicsit sokallom a 3500-at de hát semmi nincs ingyen.
Bátran ajánlom!
Akkor sem karcol, ha nagyon sáros a kocsi?
Nem tudom elképzelni, hogy az a rászáradt sár víz nélkül a spriccolós csodaszerükkel lejön.
Én azt hallottam hogy eléggé karcol, és elvileg a nagyon dzsuvás kocsit még saját bevallásuk szerint sem tudják jól tisztítani...
Szerintem vidd el egy normális kézi mosóba 1500-1700ért csilli villi lesz, és nem is lesz karcos...
Ezekkel a víz nélküli mosókkal az a baj, hogy elvileg (bár a szakmában nagyon járatosak még ebben is kételkednek) amíg az antistat. kendő valóban antistat. addig működhet is. Viszont mivel Mo-n vagyunk, a kendőket nem cserélik rendesen, és amikor már veszt az erejéből, akkor az már nem olyan.
Ugyanaz mint a gépi mosó: a gépi mosó (normális használat esetén) nem karcolna. Persze ehhez nem két hétig ugyanazt a vizet kéne forgatni, néha kéne szűrőt cserélni, ülepítőt tisztítani, kefét mosni. Namost Mo-n nem nagyon van olyan gépi mosó cég, aki ezekre odafigyelne/hajlandó lenne áldozni. Pedig így kéne...
Nincs ami karcoljon.
A rárakódott szennyeződést magas nyomású gőzzel fújják le.
Olyasmit képzelj mint a hideg vizes csak sokkal magasabb a nyomás és gőzzé válik a víz ami elpárolog ezért gondolják a laikusok,hogy "víz nélkül,szárazon" mosnak.
A Tv Shopos pingvin...
A puding próbája az evés,ne hallgass senkire,próbáld ki aztán írd meg nekünk is mit tapasztaltál.
Good luck!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!