Milyen lehetőségek vannak 30 évesen munkába állni 0 munkatapasztalattal?
Fizikai munka (gyár és társai) nem végezhető gyenge fizikum miatt, irodai munkához nincs tapasztalat, végzettség csak érettségi. Segíthet-e a helyzeten, ha otthon ilyenkor valaki programozónak képzi magát? Hogy lehet reálisan elindulni 0 tapasztalattal, kevés szakmai tudással, 0 pénzbefektetéssel, webprogramozói munkán kívül? (Azontúl, hogy az interneten keresztül rengeteg dolog tanulható a szakmához.)
Hogy győznétek meg egy ilyen embert, hogy első munkatapasztalatoknál teljesen elfogadható, ha nem az álommunkádra vesznek fel?
Szerintem tudja a különbségeket frontend-backend között, Dockert talán nem ismeri, Git-et igen. Próbálkozik most projekteket csinálni, de azt mondja, hogy az otthoni légköre nem engedi, hogy időt szánjon rá. Közben meg tudom, hogy azért valamennyit PC-n játszani van ideje, szóval szerintem elszántsággal erre is lenne napi 1-2 órája bőven.
Kisebb projektjei web-hez kapcsolódóan talán vannak (alapok, freeCodeCamp feladatokhoz hasonló). Nem webezni szeretne, ez a nagyobb baj szerintem, pedig azon könnyebb lenne elindulni akkor is, ha később váltani akar az ember.
"Segíthet-e a helyzeten, ha otthon ilyenkor valaki programozónak képzi magát?"
Ajjaj..... Innen nehéz lesz bármit megugrani.
Az, hogy "megtanulható" a neten, semmit nem jelent.
EGy normális munkahely konkrét tudást vár, nem holmi beképzelést, vagy PC-játékos előéletet....
Ahogy a 4-es írja, gyári kütyü-összedugdosás nem igényel fizikai erőnlétet.
"Próbálkozik most projekteket csinálni, de azt mondja, hogy az otthoni légköre nem engedi, hogy időt szánjon rá. "
Hát ez nekem profi hárításnak, kifogáskeresésnek hangzik.
Akar egyáltalán bármit is dolgozni? Eltartják a szülei? Vagy miből él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!