Ha ti most lennétek fiatalok (18-25 évesek) mit csinálnátok ezek közül? Külföldre menni dolgozni és tanulni, diploma szerzés itthon, vagy egy sima érettségivel boldogulnátok itthon, aztán reménykedtek hogy feljebb kerültök a ranglétrán
Attól függ, hogy sikerült az az érettségi. Ha jó lett akkor mennék tovább diplomát csinálni, ha nem lett olyan jó akkor pedig külföldre mennék.
Itthon maradásban is lehet gondolkozni abban az esetben, ha a családodnak mondjuk van egy jól menő vállalkozása és ott be tudsz kapcsolódni a munkába, egyébként külföld.
A külföldi tapasztalat mindig előny, akkor is, ha nem kint tervezed a jövőt. Tehát az első opció a nyerő szerintem.
A diplomaszerzés itthon sem rossz, én ezt választottam. Amit máshogy csinálnék, az a külföld felé nyitás. Megpályáznék egy Erasmusos helyet és kint tanulnék egy félévet. Anno a nyelvtudás miatt féltem ettől, de ha belegondolok, hogy mennyi seggnek sikerült, akkor elszomorodom, hogy én meg sem próbáltam.
Az érettségivel boldogulást hagyjuk, érettségivel ma max közmunkás lehet valakiből, vagy segédmunkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!