Szerintetek pénzügy-számvitel közgazdász diploma mellé jó párosítás lenne elvégezni egy mérnökinformatikus fsz képzést? (rendszergazda szakirány)
Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 15:55
1/9 anonim válasza:
Csak akkor, ha a gazdasági irány egyáltalán nem érdekel. Egyébként nem, mert semmi köze az egyiknek a másikhoz. Inkább gazdasági vonalon menj tovább! Ajánlom a könyvvizsgáló képzést.
2/9 anonim válasza:
Igen, tanulj végre valami értelmes dolgot is!
3/9 A kérdező kommentje:
pénzügy-számvitel miért ne lenne értelmes?
én ebben a szakmában szeretnék elsősorban kiteljesedni, csak kiegészítésnek gondolkoztam el ezen a mérnökinfo képzésen
2018. márc. 9. 16:28
4/9 anonim válasza:
Nemrég olvastam egy statisztikát, hogy a legjobban keresők közé tartoznak az informatikus közgazdászok. Érdemes lenne utána nézni.
5/9 anonim válasza:
Igen. Én mérnök-infósként gondolkodom mérnök-közgazdász másoddiplomán.
6/9 anonim válasza:
Van értelme. Rengeteg állás van amire gazdasági vagy infós végzettségű embert keresnek. Ha neked mindkettő van máris előnyben vagy.
7/9 anonim válasza:
"Nemrég olvastam egy statisztikát, hogy a legjobban keresők közé tartoznak az informatikus közgazdászok. Érdemes lenne utána nézni."
A kettő kombinációjával, meg angol és/vagy német nyelvtudással nehéz nem találni munkát. A kettő határterületén is jól el tudsz helyezkedni, külföldön is jobb esélyed is van.
8/9 anonim válasza:
Inkább nyelveket tanulj helyette. PSz alapdiplomám van, plusz angol-német magabiztos tárgyalóképes szinten beszélem, svédül kommunikációs szinten beszélek és egy SSC megkeresett, vidéken nettó 400 ezerért lehetnék Swedish Speaking Credit Control Analyst... Autóipari beszállítónál más területen dolgoztam korábban.
9/9 anonim válasza:
Mondjuk több nyelv ismerete nem árt, az biztos. Még jobb lenne a plusz informatikus és még a több nyelv is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!