Érdemes-e jelentkezni wolt/foodora futárnak robogóval?
Figyelt kérdés
suli miatt nem tudok állandó munkát, így jól jönne, ha saját szabadidőben szerezhetnék egy kis pénzt. Nem megélni, csak mondjuk finanszírozni az autómat, meg szórakozni. Az autómmal azt hallottam nem érdemes, főleg hogy a városban fogyaszt 10 litert, igy gondoltam beszerzek egy 50-es 2t robogót és azt haszálnám. Megéri ezt? 12ker-ben lakom, tehát onnan indulnék. Hallottam, hogy foodora jobban fizet. mennyit lehet óránként keresni? megéri-e egyátalán, vagy már akkora a kompetició hogy felesleges, mert nem jön be elég rendelés? mi a helyzet ezzel a magánvâlalkozói engedéllyel és egyéb jogi kötelezetségekkel?dec. 19. 00:57
1/6 anonim válasza:
Jelentkezz, érdeklődj a feltételekről.
Van, aki kerékpárral, rollerrel száguldozik.
2/6 anonim válasza:
Télen, miközben a futárok 90% -a munkaközvetítős külföldi?
3/6 anonim válasza:
én voltam futár, és amennyire rohanni kell szerintem sokkal jobban megéri a mekiben dolgozni, ahol mindig keresnek éjszakára és hétvégére embert
4/6 anonim válasza:
Szerintem megéri. Ne hallgass a sok rinyagépre, a magyar emberek 80%-ának soha, semmi nem jó.
Szerintem ha otthon kéne feküdni és havi 5 millió érkezne a számlára, akkor is az lenne a baj, hogy miért nem 6.
5/6 anonim válasza:
hát majd megtudod, hogy milyen az, amikor tényleg minden másodpercedet maximális hatékonysággal kell végezned
látszik, hogy fogalmad sincs a futár melóról
az nem olyan, hogy dejó szabad vagyok egész nap csak megyek A-ból B-be
nem véletlenül vezet úgy minden futár, mint egy őrült
6/6 anonim válasza:
5, 4es vagyok, ezt nekem szántad? Mellékállásban futárkodom és elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!