Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megszünt a munkahelyem. Hány...

Megszünt a munkahelyem. Hány napon belül kell jelentkeznem regisztrálásra a Munkaügyi hívatalban, álláskeresőnek? 30 napon belül vagy 60 napon belül vagy 90 napon belül?

Figyelt kérdés
Pont 1 hónapja szünt meg a munkaviszonyom. Eddig reménykedtem, hogy lesz bejelentett munkám, de sajnos nem lett. Hány napon belül tudok még regisztrálni álláskeresőnek a hívatalban? Vagy 30 napon belül kellett volna?

tegnap 22:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Egy kiegészítés: Mármint tudom, hogy azonnal kellett volna csak mint írtam is, bizakodtam eddig hogy lesz munkám hamarosan. Meddig fogadják a regisztrációt az álláskeresési járadékhoz? Még beleférek az időbe? 30 napja szünt meg a munkaviszonyom.
tegnap 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Beleférsz, de így nem fogod megkapni a teljes 3 hónapra.
tegnap 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs határidő.
tegnap 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Bármikor bejelentkezhetsz.

"Beleférsz, de így nem fogod megkapni a teljes 3 hónapra."

Mi a francért nem kapná meg???

Maximum annyival tolódik el a folyosítás idejének vége, amennyivel később regisztrálsz. Tudtommal nincs semmi kikötés hogy márpedig neked az álláskeresővé válásod első pillanatában regisztrálnod kell hogy megkaphasd a teljes összeget.

Ott van egy kalapba a befizetett járulékalapod amiből kiszámítják hogy mekkora összegre és mennyi folyosítási idővel vagy jogosult. Szarmindegy hogy te október vagy november 1.-jén jelentkeztél be, ugyan annyit fogsz kapni, ugyan annyi folyósítási idővel ha előtte nem kaptál ellátást.

ma 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!