Mit tegyek, ha holnap TZ, de mivel beteg voltam akármennyire könyörögtem, nem mondták el, hogy írunk?
Beteg voltam egy hétig kb, minden egyes nap könyörögni kellett, hogy küldjék a leckét. Privátban is írtam majdnem mindenkinek, de vagy az volt a válasz, hogy nem tudom, vagy csak fél anyagot küldtek, vagy nem is válaszoltak.
Most besszus az megy a csoportban (messenger), hogy miből írunk fizikából...
Hát az eszem megáll. És még én vagyok a hülye, hogy miért nem tudom. Talán térdelve kellett volna könyörögni, hogy mondják el, hogy írunk-e valamiből? De nem mondták.
Történt valami ma? Van valami említésre méltó? nem, semmi. ez a váalsz mindig.
Aztán kiderül, hogy jéé tz lesz. Nekem meg van egy éjszakám megtanulni.
És az a baj, hogy a tanár nem teljesen komplett, nem fogadja el, ha nem a mi hibánkból nem tudjuk megírni. Bevágja az egyest.
Most tényleg én vagoyk a hülye, hogy elhittem, hogy nincs semmi?
Amúgy minek mentél be megírni? Én hiányoztam volna aznap, és akkor lett volna egy hetem felkészülni rá.
Nem túl tisztességes, de ilyen helyzetben ez totál érhető lett volna.
Engem is érdekel, hogy mi lett, mert innen is csókoltatom ezeket a kedves osztálytársakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!