Mit tegyek, ha holnap TZ, de mivel beteg voltam akármennyire könyörögtem, nem mondták el, hogy írunk?
Beteg voltam egy hétig kb, minden egyes nap könyörögni kellett, hogy küldjék a leckét. Privátban is írtam majdnem mindenkinek, de vagy az volt a válasz, hogy nem tudom, vagy csak fél anyagot küldtek, vagy nem is válaszoltak.
Most besszus az megy a csoportban (messenger), hogy miből írunk fizikából...
Hát az eszem megáll. És még én vagyok a hülye, hogy miért nem tudom. Talán térdelve kellett volna könyörögni, hogy mondják el, hogy írunk-e valamiből? De nem mondták.
Történt valami ma? Van valami említésre méltó? nem, semmi. ez a váalsz mindig.
Aztán kiderül, hogy jéé tz lesz. Nekem meg van egy éjszakám megtanulni.
És az a baj, hogy a tanár nem teljesen komplett, nem fogadja el, ha nem a mi hibánkból nem tudjuk megírni. Bevágja az egyest.
Most tényleg én vagoyk a hülye, hogy elhittem, hogy nincs semmi?
Az mondjuk nem feltetlenul az iskola problemaja, hogy az osztalytarsaiddal mit beszelsz, mivel nem is az osztalytarsaid felelossege, innentol kezdve az a magyarazkodas, hogy “felrevezettek” nem fog mukodni.
Az egy mas kerdes, hogy miert olyan a kapcsolatod az osszes osztalytasaddal, hogy leraznak azzal, hogy “nem volt semmi, csa”, de ez megint nem az iskola hataskore.
Ez mar regen is igy volt, hogy ha hianyoztal, de visszatertel, akkor a te feladatod potolni a kiesest, nyilvan feleltetni nem fognak az elozo ora anyagabol, de egy nagyobb, tobboras anyagot felolelo temazaro bizony johet, mert “orarol orara kell keszulni”. En sem keszultem, de ezt a lustasagomat vedekezeskeppen nyilvan a kutya nem fogadta volna el, magamtol is volt annyi eszem, hogy fel se hozzam. :)
Hát jó, beseggelni oké, de 65 oldalt? egy hét alatt (minden nap van óránk) óránként vettek 5-8 oldalt. Na. ennyivel kell számolni. Ameddig még voltam addig óránként 2-3 oldalt vettünk.
De a tanár meg nem rendes. Ha rendes lenne tudná, hogy ha hiányzott és átb*szták elég nagy eséllyel nem tehet róla, és nem fogja tudni.
Lehet, hogy nem az iskola hatásköre, de akkor mondj mást amivel emgszerezhetném a leckét? Naugye, hogy nincs más.
Ha az osztálytársaim ilyen nem törődöm "majd megadja más" felfogásúak akkor arról végképp nem tehetek. Írtam az ofőnek, azt írta, hogy beszél velük. Hát lóf*sz se történt.
"Az egy mas kerdes, hogy miert olyan a kapcsolatod az osszes osztalytasaddal, hogy leraznak azzal, hogy “nem volt semmi, csa”, de ez megint nem az iskola hataskore."
Elég ha csak nyomoroncok, akik melegedni járnak be.
Vagy ha pont azért közösítik ki, mert stréber.
Honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!