Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha holnap TZ, de...

Mit tegyek, ha holnap TZ, de mivel beteg voltam akármennyire könyörögtem, nem mondták el, hogy írunk?

Figyelt kérdés

Beteg voltam egy hétig kb, minden egyes nap könyörögni kellett, hogy küldjék a leckét. Privátban is írtam majdnem mindenkinek, de vagy az volt a válasz, hogy nem tudom, vagy csak fél anyagot küldtek, vagy nem is válaszoltak.

Most besszus az megy a csoportban (messenger), hogy miből írunk fizikából...

Hát az eszem megáll. És még én vagyok a hülye, hogy miért nem tudom. Talán térdelve kellett volna könyörögni, hogy mondják el, hogy írunk-e valamiből? De nem mondták.

Történt valami ma? Van valami említésre méltó? nem, semmi. ez a váalsz mindig.

Aztán kiderül, hogy jéé tz lesz. Nekem meg van egy éjszakám megtanulni.

És az a baj, hogy a tanár nem teljesen komplett, nem fogadja el, ha nem a mi hibánkból nem tudjuk megírni. Bevágja az egyest.

Most tényleg én vagoyk a hülye, hogy elhittem, hogy nincs semmi?

2020. nov. 3. 16:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szívesen segítek mert nagyon átérzem a helyzeted. Még a témakört se tudod? Hogy mechanika vagy hőtan vagy akármi?
2020. nov. 3. 18:01
 32/41 anonim ***** válasza:
Nagyon szemetek az osztálytársaid. Egyébként gimnázium?
2020. nov. 3. 18:01
 33/41 A kérdező kommentje:

31: Mindhárom :) és még sok más. MOndom, fura egy tanár... De érti a dolgát, ezért adott 3 hetet rá. Normálisan 1 héttel előre kéne csak szólnia.

32. Igen.

2020. nov. 3. 18:04
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Most mi van? 1 hetet hianyoztal, es harom hettel elotte szolt hogy tz lesz?
2020. nov. 3. 18:07
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
hányadikos vagy??? Ez nagyon fontos lenne! Közép vagy emelt szint??? Megpróbálok valami pár random infókat írni privátban, mert ha tényleg ennyiből írtok az elég szívás, de legalább valamit tudjál. Ne csak semmit.
2020. nov. 3. 18:07
 36/41 A kérdező kommentje:
34: volt egy őszi szünet is :) ezen a héten mentünk először.
2020. nov. 3. 18:17
 37/41 anonim ***** válasza:
96%
na megírtam privátban elég katyvasz lett, de hátha segít
2020. nov. 3. 20:10
 38/41 anonim ***** válasza:
77%

Ha ennyire nem lehet számítani az osztálytársaid segítségére, akkor a tanártól kellett volna kérdezni közvetlenül, hogy mit adott le órán, hogy tudj készülni. Ha óravázlatot nem is küld át, de meg tudja mondani, hogy a tankönyvből/munkafüzetből melyik oldalakat vettétek és abból magadtól is fel tudsz készülni a dolgozatra.

Kérd el a tanár telefonszámát vagy e-mail címét, ha nincs meg, hogy legközelebb ilyen esetben tőle tudd megkérdezni konkrétan, miről volt szó az órán.

A mostani dogát meg írd meg, majd sikerül ahogy sikerül, aztán kérd meg a tanárt, hogy írhass belőle egy javítót később, vagy felelhess a jobb jegyért. Azt mindig szokták díjazni a tanárok, ha valaki magától jelentkezik a javítás lehetőségéért. Erre még a legszigorúbbak sem mondják azt, hogy nem.

2020. nov. 3. 20:17
 39/41 dililili ***** válasza:
88%

Nincs nyomtatód? Nincs nyomtató a suli környékén vagy nincs lehetőség a suliban nyomtatni?

Gyűtsd össze egy word dokumentumban az üeneteket, amiket küldtek (hogy nincs lecke, nem lesz dolgozat, stb) és nyomtasd ki őket, majd írd meg a dolgozatot, írd le, hogy kérdezted, de azt mondták, hogy nincs lecke majd

- vagy kapcsold hozzá a dolgozathoz ezt a kinyomtatott dokumentumot a többiek üzenetével

- vagy óra után menj oda hozzá és mutasd be neki ezt a kinyomtatott dokumentumot a többiek üzenetével

Vagy esetleg a tanáriban is felkeresheted óra előtt.

2020. nov. 3. 21:54
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Na mit lett végül? Meg kellet írnod? Hogy ment?
2020. nov. 4. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!