Mit tegyek, ha holnap TZ, de mivel beteg voltam akármennyire könyörögtem, nem mondták el, hogy írunk?
Beteg voltam egy hétig kb, minden egyes nap könyörögni kellett, hogy küldjék a leckét. Privátban is írtam majdnem mindenkinek, de vagy az volt a válasz, hogy nem tudom, vagy csak fél anyagot küldtek, vagy nem is válaszoltak.
Most besszus az megy a csoportban (messenger), hogy miből írunk fizikából...
Hát az eszem megáll. És még én vagyok a hülye, hogy miért nem tudom. Talán térdelve kellett volna könyörögni, hogy mondják el, hogy írunk-e valamiből? De nem mondták.
Történt valami ma? Van valami említésre méltó? nem, semmi. ez a váalsz mindig.
Aztán kiderül, hogy jéé tz lesz. Nekem meg van egy éjszakám megtanulni.
És az a baj, hogy a tanár nem teljesen komplett, nem fogadja el, ha nem a mi hibánkból nem tudjuk megírni. Bevágja az egyest.
Most tényleg én vagoyk a hülye, hogy elhittem, hogy nincs semmi?
31: Mindhárom :) és még sok más. MOndom, fura egy tanár... De érti a dolgát, ezért adott 3 hetet rá. Normálisan 1 héttel előre kéne csak szólnia.
32. Igen.
Ha ennyire nem lehet számítani az osztálytársaid segítségére, akkor a tanártól kellett volna kérdezni közvetlenül, hogy mit adott le órán, hogy tudj készülni. Ha óravázlatot nem is küld át, de meg tudja mondani, hogy a tankönyvből/munkafüzetből melyik oldalakat vettétek és abból magadtól is fel tudsz készülni a dolgozatra.
Kérd el a tanár telefonszámát vagy e-mail címét, ha nincs meg, hogy legközelebb ilyen esetben tőle tudd megkérdezni konkrétan, miről volt szó az órán.
A mostani dogát meg írd meg, majd sikerül ahogy sikerül, aztán kérd meg a tanárt, hogy írhass belőle egy javítót később, vagy felelhess a jobb jegyért. Azt mindig szokták díjazni a tanárok, ha valaki magától jelentkezik a javítás lehetőségéért. Erre még a legszigorúbbak sem mondják azt, hogy nem.
Nincs nyomtatód? Nincs nyomtató a suli környékén vagy nincs lehetőség a suliban nyomtatni?
Gyűtsd össze egy word dokumentumban az üeneteket, amiket küldtek (hogy nincs lecke, nem lesz dolgozat, stb) és nyomtasd ki őket, majd írd meg a dolgozatot, írd le, hogy kérdezted, de azt mondták, hogy nincs lecke majd
- vagy kapcsold hozzá a dolgozathoz ezt a kinyomtatott dokumentumot a többiek üzenetével
- vagy óra után menj oda hozzá és mutasd be neki ezt a kinyomtatott dokumentumot a többiek üzenetével
Vagy esetleg a tanáriban is felkeresheted óra előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!