Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha holnap TZ, de...

Mit tegyek, ha holnap TZ, de mivel beteg voltam akármennyire könyörögtem, nem mondták el, hogy írunk?

Figyelt kérdés

Beteg voltam egy hétig kb, minden egyes nap könyörögni kellett, hogy küldjék a leckét. Privátban is írtam majdnem mindenkinek, de vagy az volt a válasz, hogy nem tudom, vagy csak fél anyagot küldtek, vagy nem is válaszoltak.

Most besszus az megy a csoportban (messenger), hogy miből írunk fizikából...

Hát az eszem megáll. És még én vagyok a hülye, hogy miért nem tudom. Talán térdelve kellett volna könyörögni, hogy mondják el, hogy írunk-e valamiből? De nem mondták.

Történt valami ma? Van valami említésre méltó? nem, semmi. ez a váalsz mindig.

Aztán kiderül, hogy jéé tz lesz. Nekem meg van egy éjszakám megtanulni.

És az a baj, hogy a tanár nem teljesen komplett, nem fogadja el, ha nem a mi hibánkból nem tudjuk megírni. Bevágja az egyest.

Most tényleg én vagoyk a hülye, hogy elhittem, hogy nincs semmi?

2020. nov. 3. 16:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted,hogy írtál neki.
2020. nov. 3. 17:55
 22/41 A kérdező kommentje:
18: 15 fejezetből, nem tudom most fejből, hogy mik azok.
2020. nov. 3. 17:55
 23/41 anonim ***** válasza:
86%
Ha továbbtanulsz lesz az egy este alatt 165 oldal is🤣 amúgy görénység az osztálytársaidtól, hogy nem mondtak semmit. Nincs ott egy barátod sem? Ráadásul ma simán be lehet fotózni a füzetet, stb. Mi anno egymás füzetéröl körmöltük órákat az anyagot (2000ben voltam 6.os,akkor még az otthoni számítógép is nagy szám volt, a mobil butafon volt és az is luxus cikk.)
2020. nov. 3. 17:56
 24/41 A kérdező kommentje:
20: de, mindkettő lesz. Elmélet, az ÖSSZES fogalom, és az ÖSSZES képlettel való számolás. Még nem is értem, nem hogy megtanulni. Esélytelen :(
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
De azért tanulj is rá, ne csak az ofőnek bízz! Nem tudom hányadikos vagy és milyen szintű lesz a tz, de ha tudok akár segítek is, valamit készülj rá a biztonság kedvéért. Ez így nagyon szar helyzet, de inkább legyen 3-as mint 1-es
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként középiskolás vagy?
2020. nov. 3. 17:57
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Milyen témakörökből? Hátha tudok segíteni, írj privátban. Nem biztos, de hátha.
2020. nov. 3. 17:57
 28/41 A kérdező kommentje:

23: nekik ez természetes. Nemtörődömség, csak saját maguk érdeklik őket.

Meg hát a majd "elküldi más" felfogás....

Akik emg elküldik ők is össze vissza írnak, nem rendszerben. órán nem figyelnek, kihagynak gondolatjeleket, így 10 tulajdonságból megtanulok 6-ot. És 2-es a dolgozatom kémiából.

Pl a térközepes rácsszerkezetből csak 5 tulajdonságot tanultam meg MÁRA, és a kémia tanártól tudtam meg, hogy 12-őt írtak. k*rvajó mondhatom.

2020. nov. 3. 17:58
 29/41 A kérdező kommentje:
26: Igen, 11.-es
2020. nov. 3. 17:59
 30/41 A kérdező kommentje:
27: Köszönöm szépen, de nem tudsz sajnos. Azt sem tudom, hogy pontosan mikből. Hagyjad. ne terheld magad :(
2020. nov. 3. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!