Mit tegyek, ha holnap TZ, de mivel beteg voltam akármennyire könyörögtem, nem mondták el, hogy írunk?
Beteg voltam egy hétig kb, minden egyes nap könyörögni kellett, hogy küldjék a leckét. Privátban is írtam majdnem mindenkinek, de vagy az volt a válasz, hogy nem tudom, vagy csak fél anyagot küldtek, vagy nem is válaszoltak.
Most besszus az megy a csoportban (messenger), hogy miből írunk fizikából...
Hát az eszem megáll. És még én vagyok a hülye, hogy miért nem tudom. Talán térdelve kellett volna könyörögni, hogy mondják el, hogy írunk-e valamiből? De nem mondták.
Történt valami ma? Van valami említésre méltó? nem, semmi. ez a váalsz mindig.
Aztán kiderül, hogy jéé tz lesz. Nekem meg van egy éjszakám megtanulni.
És az a baj, hogy a tanár nem teljesen komplett, nem fogadja el, ha nem a mi hibánkból nem tudjuk megírni. Bevágja az egyest.
Most tényleg én vagoyk a hülye, hogy elhittem, hogy nincs semmi?
23: nekik ez természetes. Nemtörődömség, csak saját maguk érdeklik őket.
Meg hát a majd "elküldi más" felfogás....
Akik emg elküldik ők is össze vissza írnak, nem rendszerben. órán nem figyelnek, kihagynak gondolatjeleket, így 10 tulajdonságból megtanulok 6-ot. És 2-es a dolgozatom kémiából.
Pl a térközepes rácsszerkezetből csak 5 tulajdonságot tanultam meg MÁRA, és a kémia tanártól tudtam meg, hogy 12-őt írtak. k*rvajó mondhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!