Mit mondjak a tanáromnak?
Először is jobbulást apukádnak, neked pedig kitartást a nehézségek mellett!
Ha mondasz valamit, akkor csakis az igazat mondd a tanárnak,és akármennyire nem szeretnéd, én tanácsolnám, hogy szólj valakinek.
Nekem gimiben anyum került kórházba, azonnal jeleztem az igazgató helyettesnek, és figyelmébe ajánlottam, hogy ezt kezelje diszkréten. És nem volt belőle semmi.
Ha viszont csak azt látják, hogy nem jelensz meg, könnyen "leírhatnak". Azt hiszem, jobb lenne, ha most hagynának, mint utólag kérnének elnézést, hogy azt gondolták, csak züllesz.
Semmi következménye nem lehetne egyébként.
Mondd el az igazat. Az a legjobb, és az egy jó "indok". Mármint, ha akarsz, bekamuzhatsz valamit, de lehet, hogy az nem lesz hihető, vagy lehet, hogy annak lesz következménye. De ha elmondod az igazat, akkor kétlem, hogy lenne bármiféle következménye, hiszen elég komoly dologról van szó. Ha nem szívtelen a tanár, megérti, hogy milyen nehéz most neked.
Jobbulást apukádnak!
5-ös vagyok.
Persze. Mondd meg neki, hogy más nem igazán tud erről, és szeretnéd, ha ezt lehetne diszkréten kezelni. Ha normális, megérti, ne aggódj.
Kérd meg, hogy ne szóljon, és nem fog. Mondd el neki, amit ide is leírtál, hogy miért nem szeretnéd.
Ha már említette, hogy akar veled beszélni, nem tűnik olyannak, hogy visszamondaná másoknak.
A kollégákkal nyilván megosztja majd, de nem pletyka szinten, hanem, hogy ők se gondolják, hogy lógsz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!