Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha holnap TZ, de...

Mit tegyek, ha holnap TZ, de mivel beteg voltam akármennyire könyörögtem, nem mondták el, hogy írunk?

Figyelt kérdés

Beteg voltam egy hétig kb, minden egyes nap könyörögni kellett, hogy küldjék a leckét. Privátban is írtam majdnem mindenkinek, de vagy az volt a válasz, hogy nem tudom, vagy csak fél anyagot küldtek, vagy nem is válaszoltak.

Most besszus az megy a csoportban (messenger), hogy miből írunk fizikából...

Hát az eszem megáll. És még én vagyok a hülye, hogy miért nem tudom. Talán térdelve kellett volna könyörögni, hogy mondják el, hogy írunk-e valamiből? De nem mondták.

Történt valami ma? Van valami említésre méltó? nem, semmi. ez a váalsz mindig.

Aztán kiderül, hogy jéé tz lesz. Nekem meg van egy éjszakám megtanulni.

És az a baj, hogy a tanár nem teljesen komplett, nem fogadja el, ha nem a mi hibánkból nem tudjuk megírni. Bevágja az egyest.

Most tényleg én vagoyk a hülye, hogy elhittem, hogy nincs semmi?

2020. nov. 3. 16:21
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:

És msot meg idegbajt kapok, mert a szünet előtt egy héttel azt mondták, hogy nincs házi, csak nézzük át a newton törvényeket.

És a mai nap derül ki, hogy aznap még azt is mondta, hogy szünet után írunk tz-t. Hát marhajó!

2020. nov. 3. 16:24
 2/41 anonim ***** válasza:
90%
Semmit. Bemész, megírod, ráírod, hogy egy hétig hiányoztál, aztán lesz ami lesz. Max kapsz egy piros egyest, majd kijavítod. Nem érettségi tantárgy.
2020. nov. 3. 16:26
 3/41 anonim válasza:
83%
Simán meg tudod tanulni, itt az egész este. Én is most állok neki a kémiának
2020. nov. 3. 16:29
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig ez volt. Ezért is utáltam hiányozni, mert utána 1 hét kieséssel azt sem tudtam hanyadikán van elseje. A többiektől meg várhattam, hogy mit vettek, mi volt a házi, írtunk-e, vagy írunk-e valamiből.

Aztán voltak azok az osztálytársak, akik mindig lógtak, nem érdekelte őket semmi, de amikor visszajöttek, teleszájjal háborogtak, hogy de hát ő beteg volt?!?!?!? Nem írta le neki senki, hiába kérdezte. (persze nem kérdezte). A tanárnak pedig elege lett ezekből a hazudozókból és megmondta hogy nem érdekli senki nyűgje, oldjuk meg egymást közt ha ilyen önzők vagyunk.

Szerintem próbálj meg készülni rá ma, aztán holnap megemlítheted,hogy "tegnap tudtam meg, de próbáltam készülni", azért jobb mintha felháborodva mennél, úgy, hogy nem voltam, nem tudtam, karó lesz. Ha rossz lesz, majd kijavítod, nem egy jegyen múlik a félév.

2020. nov. 3. 16:32
 5/41 A kérdező kommentje:

3: Hát kösz. tudod én nem szoktam hozzá, hogy mindent az utolsó pillanatra halasztok és nem tudok megtnaulni 65 oldalt pár óra alatt. Annyi idő kell, mint amennyit a többiek is kaptak.

Nem kaphatok rá egyest, mert nem tudtam a dolgozatról. Sőt, félrevezettek. Nem, hogy nem tudtam róla, még azt is mondták, hogy nincs semmi

2020. nov. 3. 16:33
 6/41 A kérdező kommentje:
Mindenképpen tanulok rá, de hát így esélyem sincs.
2020. nov. 3. 16:37
 7/41 anonim ***** válasza:
91%

A kérdésedből átjön az elkeseredettség, és át is érzem, mivel nekem sem segítettek gimiben/általánosban, még a leckét se küldték el soha.

Nyugodj meg, próbáld a lényeget megtanulni, és amit írtak feljebb, írd rá a TZ-dre, hogy beteg voltál.

Közben gondolj a távoli jövőre, az egyetemen már segíteni fognak, sokkal nagyobb az összefogás, és remélhetőleg olyat tanulsz már ott, ami érdekel, csak ehhez a gimit ki kell bírni.

🙂

2020. nov. 3. 16:37
 8/41 anonim ***** válasza:
90%
Egy normális tanár valasza erre az lenne hogy óráról órára kell készülni. Hiába voltál beteg az anyagot el tudtad kérni, tanulni is volt időd. Persze megértem a helyzeted, én sem tanultam sose feleslegesen :)) Szólj a tanárnak, hogy nem voltál és nem érted a feladatokat magadtól, segítsen kicsit. És tanulj amennyit tudsz holnapra. Bár ettől független a jegyet megfogod kapni, de kijavíthatod.
2020. nov. 3. 16:39
 9/41 A kérdező kommentje:
Igen tudom. óráról órára. Mindig így csinálom. De úgy nagyon nehéz, hogy elhitetik velem a negyed, fél anyagról, hogy az a teljes és én úgy tanulom meg, aztán a végére totális káosz lesz az egészból.
2020. nov. 3. 16:45
 10/41 anonim ***** válasza:
97%

8:

Csak tudod,ilyen helyzetben rohadt nehéz óráról órára tanulni. Ha a tanár tényleg normális,megért téged.

Elhiszem,hogy nehéz most tanulnod,de muszáj lesz beseggelni a fizikát.

2020. nov. 3. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!