Beteg ez a csaj?
Osztálytársam 12.osztályos tanuló, informatika tagozat.
Hétfőn bejövünk iskolába, állandóan az ő nyávogását kell hallgatnunk, ami feldühíti az osztályt.
Valamikor azon háborodik fel cicahangon, hogy ő elkéreckedett (nem tudok helyesen írni) óráról, mert műkörmöshöz kellett mennie, és, hogy mi jogon írja be a tanár, holott ő nem tudja ezt igazolni.
Meg van egy barátnője akivel reggel meg a szünetekben random hülyül felháborítóan, valamikor úgy vihog (persze macskahangon), hogy zeng tőle az egész iskola.
Ha nem tetszik neki valami azt sem a saját hangján közli, hanem ezen az okádék nyávogó hangon.
Ja meg programozáson nem tud valamit és nem jön oda azonnal a tanár fel van háborodva, elkezd nyávogni, és magában mondja, hogy fogok így leérettségizni, ha pedig tudja azt mondja igen, de vagy százszor és nyávogva, majd kiugrik a bőréből örömében.
Ja azt még nem mondtam különböző kéretlen szavakkal szidja a tanárokat és teheti őket.
Pl. Szabi (matektanár), hülye, mert nehezet tanít és dohányzik.
Molnár (civiltanár) egy ondó, mert beírja a hiányzásaimat
Kissné (ofő) hülye, mert egyest ad, ha nem tanulok.
És társai.
Amúgy a csaj tesin soha nem öltözik át és csodálkozik, ha minden órán egyest kap felszerelés hiányért.
Na és most térjünk át a barátnőjére, ma is 7. (utolsó) órán mikor elfordul a tanár gondolnak egyet és kisétálnak, magyarul ez a csaj egy hazug, sunyi ember és teszem hozzá a barátnőjét csak belerángatja, mert ő egy normális csaj és jól megvan velünk (férfiakkal).
Néha már azon poénkodunk, hogy reggel macskanyávogásra jövünk suliba és hogy milyen gáz ez a nő, szerintetek is?
Még van egy fiú is (Ricsi), aki ilyen, de mivel nem akarok regényt írni, ezért azt egy másik kérdésben fogalmazom meg.
Bocsi a hosszú szövegért, de az ilyeneket oltani kell és sírva röhögni rajtuk 😂
Nem tudom de mi nem annak idején (nem is olyan rég), nem voltunk ennyire elbszva (már bocsánat a kifejezésért). Nem voltunk ennyire gyerekesek 17-18 évesen.
"jól megvan velünk (férfiakkal)." - Ha jól értem ráadásul hímneműként fogalmazódott meg benned ez a páratlan eszmefutás/kérdés. Ehez is csak gratulálni tudok...
Bocsi de te meg egy kis ratyi szürke kisegér vagy akit magadról se seszr senki, és nem mered megmondani neki a szemébe a dolgokat.
Én ugyan lány vagyok és hozzád képes menő voltam,mert én nem ide irogattam ki hanem az ilyeneket az egész osztály előtt beoltotottam hogy kussoljon el a fsba mer senki se kíváncsi rá.
Amit mellesleg a tanár is helyeselt.
"nem tudok helyesen írni" Simán ki tudod keresni a szavak helyesírását, ha nem vagy biztos benne.
Szerintem a lány figyeleméhes. Ezt bármi okozhatja, de legtöbbször fel nem dolgozott trauma vagy elnyomás kiskorában.
Próbáljatok vele leülni, beszélgetni, együtt megoldást találni.
Küldő: ***
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: tegnap 21:18
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Beteg ez a csaj?
""nem tudok helyesen írni" Simán ki tudod keresni a szavak helyesírását, ha nem vagy biztos benne. Szerintem a lány figyeleméhes. Ezt bármi..."
Az üzenet: A lány kövér és csúnya.
Ez továbbra sem zárja ki, hogy segítsetek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!