Melyik ez a vígjáték? (többi lent)
Régebben láttam ezt a filmet és szeretném megint megnézni, de nem tudom mi volt a címe.
Egy asszem barna hajú csaj a főszereplő, aki megkéri a bátyja barátját, h kísérje el vmi esküvőre v házassági évfordula. Aztán kiderül, h a lány apja beteg és szomorú, mert nem fogja tudni ke jegyzi el a lányát. És ezért a csaj kitalálja, h a kisérője egyben a vőlegénye is. Aztán egymásba szeretnék és happy end.
Ha jól emlékszem van benne egy olyan jelenet h egy házban laknak a sráccal a hazugság fenntartása miatt és ott iszik a lány romlott tejet és rosszul lesz tőle és az anyja meg a bátyja azt hiszik terhes. (és a bátyja majdnem összeveszik a legjobb barátjával aki egyben a csaj "vőlegénye")
Tudom nagyon homályos, de sajna csak ennyire emlékszem. Előre is köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!