Szerintetek nem beteg ez a csaj? Mihez kezdhetnék vele?
Tetszett a barátnője még ÉVEKKEL EZELŐTT, de ha véletlenül ránézek, már egyből azt hiszi, hogy őt néztem (mármint a barátnőjét), és sugdolózik. Vagy ha megyünk egyik teremből a másikba, és véletlenül egymás mellé kerülünk, akkor rögtön fogja a barátnője kezét, hogy maradjon le. Azt hiszi, hogy az egész életem róla szól, holott a kutyát sem érdekli. A múltkor ugyanarra mentem, mint ők, és szabályosan menekültek előlem. Ez már kiborított. Legszívesebben leordítottam volna a fejét, hogy mégis mit képzel, milyen ember vagyok én...
Hogyan adhatnám tudatára, hogy évek óta buta tévképzetekben él? Ha elmondanám neki, biztos tagadná.
"Legszívesebben leordítottam volna a fejét, hogy mégis mit képzel, milyen ember vagyok én... "
Add ki magadból. :)
Ne add tudtára. Ne foglalkozz velük.
Így akármit csinálsz, ők rád gondolnak, rád figyelnek hogy mikor vagy a közelükben, egyszer pedig rájönnek hogy totál leszarod a fejüket.
Ők jelenleg szenvednek, hisztiznek, idegeskednek, ahelyett hogy élveznéd ezt a helyzetet hogy úgy vagy hatással rájuk hogy semmit nem csinálsz, inkább változtatni akarsz rajta?
De úgy látszik, nem jönnek rá, mert mindig megtalálják, mivel támaszthatják alá a tévképzeteiket. Évek óta!
Nem tudom azt élvezni, hogy meg vagyok bélyegezve azzal, hogy szeretem azt a csajt, és hogy a megszállottja vagyok, követem őt, stb... Rettenetesen dühítő -_-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!