Ha unókatesómnak az írnám, hogy külföldröl nem fog hazajönni egy ilyen beteg emberhez akkor nagyon megharagudna rám?
A story röviden :Van egy srác aki 8 éve kint él külföndön és a csaj még mindig várja haza .(kicsit kokot a csaj)A csaj meg konkrétan semmit sem tud csinálni főzni ,takarítani,dolgozni stb.,mivel agyvérzéssel született + epilepszia és ezen kivül még van 2 fajta baja.
Én meg kiakartam akasztani valentin napkór egy ilyen szöveggel "szerintem már talált egy épp,egészséges csajt/feleséget magának és biztos nem akar hazajönni egy ilyen beteg ember mellé aki nem tud konkrétan csinálni semmit ,esetleg annyit tud , hogy lábát szétrakja esténként "
Szerintem egy ilyen kijelentés senkinek nem esne jól, és meg is haragudna rád.
De te sem vagy százas, az biztos.
Az ilyen gerinctelenektől, mint te mentsen meg a szerencsém.
Megsúgom: neked még egy ennyire beteg lány sem fog összejönni soha.
Mit lehetne írni? Kapj agyvérzést, max. ;)
Jézusom, hogy jut ilyen eszedbe egyáltalán? Még ha ártott is neked, akkor is a legaljasabb szemétség lenne.
Ha jóakarásból szeretnéd, hogy ne reménykedjen vakon tovább, segíts neki leoltás helyett. Vidd társaságba, ismerkedjen meg több emberrel, hátha valaki elfeledteti vele a külföldit.
Ilyent semmi féle kép nem akartam neki írni de elég durván sikerült felba...a az agyam és gondoltam így akasztom ki őt .
Amúgy , hogy vigyem el társaságba ,hiszen 80 km-re laknak és szegény elég nehezen tud járni is és nem azért mert az egyik lába kb 5 centivel rövidebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!