Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 16:40
62/307 A kérdező kommentje:
Rendben és akkor most térjünk vissza a fő problémára.
Mit tehetünk ezellen a jelenség ellen, ami elkeseredetté teszi a diakokat és traumát is megélnek miatta jópáran?
Na?
Nem kell a mellébeszélés és a hahota, választ várok, egyenes, értékes választ, semmi mellédumálással.
2020. okt. 2. 20:15
63/307 A kérdező kommentje:
És az nem válasz, hogy erre nincs megoldás!
2020. okt. 2. 20:16
65/307 A kérdező kommentje:
Gondolj gyereknek, hisz a zöldséget én se szerettem és eddig csak azt kaptam az anonim tanároktól.
A repülő bálnában is éneklik , még még még még még, ennyi nem elég.
2020. okt. 2. 20:23
66/307 anonim válasza:
Mondom, katéterezzék be a gyerekeket, akkor nem kell kimenniük hugyozni.
67/307 anonim válasza:
Te jó ég! 🤦🏻♀️ Te tényleg sérültél, amikor nem engedtek ki a 45 perc alatt wcre. De ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki úgy tanít, hogy nem motiválja a gyerekeket. Ha én tanár lennék (jó legyek, mert úgy is rámfogod 😂), engem se motiválnának a tanításra az olyanok, mint TE! Gondold el! Az átlag mximum 8 évet jár egy suliba (+másikban tovább), de egy tanár 40-50, vagy ki tudja, hány évet tanít. És minden osztályban akad egy-két olyan, mint te. Na ez már rendesen leamortizálja az embert. Még jó, hogy nem vagyok tanár, mert nem bírnám elviselni a te fajtádat!
68/307 anonim válasza:
Hogy jön a pisihez és a kaja tanórán való elfogyasztásához a motiváció?
Ezzel kellene motiválni a babákat, hogy óra közben lófrájon a folyosón vagy találkozzon?
69/307 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értitek! Itt nem a pisilésről van szó! Itt a zsarnokoskodás a téma!
2020. okt. 3. 07:10
70/307 anonim válasza:
Tényleg nem engedik ki őket?
Hol lehet olvasni róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!