Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?
Na ugye :D
Nekünk is volt aki megengedte hogy együnk
Hát én munka közben felálltam és wcre menzem. Lett valami? Ja csak annyi, hogy könnebb testsúllyal tudtam konventrálni a munkámra.
Sőt, ebéd közben is elmentem wcre, pedig illetlenség és nem feszten etten tovább.
Na, akkor ki is a tahó?
A szünetet arra találták ki hogy a kedves gyermek egyen ha éhes, igyon ha szomjas, pisiljen, kakáljon ha kell neki.
És bizony megzavarja a tanórát. Minden gyermeknek joga van a nyugodt körülmények közötti tanuláshoz. Márpedig ha járkálás van, evés ivás bizony zavarja a többieket és az óra menetét, akár milyen hihetetlen is számodra. A szabályok meg vannak határozva amely a gyermekre és a felnőttekre is vonatkozik.
Ha leeszi esetleg ráborítja a tankönyvére a kakaóját mert szegenyke nem bir ki 45 percet vagy azért marad le a órán mert éppen akkor jött rá a pisilhetnék akkor is a pedagógus a hibás?
A tanóra arra való, hogy tanuljunk nem pedig arra, hogy pisikéljünk és pikniket tartsunk a tanszereink fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!