Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mást nem zavar az, hogy a...

Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 1. 16:40
 301/307 anonim ***** válasza:
100%
Már az elsők között megérkezett a válasz többször is!
2021. máj. 11. 19:10
 302/307 anonim ***** válasza:
100%
Az előző 30 oldal egy vicc neked?
2021. máj. 11. 19:11
 303/307 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj kérdező, nekem van nikkem, ha hosszúnak találod, akkor írd úgy, hogy vv, de ne számmal. Ok?

Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy te vagy tanár. Naphta is olyasféle.:P

2021. máj. 12. 03:21
 304/307 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom meg lemaradt. Szóval engem nem zavar, hogy nem engedi ki a tanár a diákokat, meg az sem, hogy nem ehetnek és nem ihatnak órán.

És tudod miért nem? Mert nincs benne érintettségem. Egyik oldalról sem.

A kérdésedhez is csak azért szóltam, mert olyan a stílusod, mint a nevezett ismerősömnek. És láttam már a nikkjét ezen az oldalon.

Azt meg ugye egy mozdulattal ki lehet kapcsolni.

2021. máj. 12. 03:34
 305/307 anonim ***** válasza:

Én egyetemen tanítok. Az egyik mostani évfolyamomban volt egy lány, aki tanórák alatt soha, viszont ZH-k alkalmával mindig kikéretőzött mosdóba. Minden ZH alkamával.

Tudom, hogy 90%, hogy puskázni ment ki. De mi van ha az a 10% aktuális éppen és ő valóban stresszhatás alatt hiperaktív hólyaggal rendelkezik?! Nyilván nem tudhatom. Felnőtt ember ő is, én is, nem fogom azzal megszégyeníteni az évflyamtársai, meg senki előtt sem, hogy esetleg tényleg bevizel a tanteremben.

Amúgy engem az evés, ivás sem zavar. Ha jól esik, de közben látom, hogy azért figyelnek, nem egymással dumálnak, akkor nincs ellene kifogásom.

aug. 12. 14:54
 306/307 anonim ***** válasza:
#305: Na jó, de most akkor kinek a jogai sérülnek? Aki szinte biztos, hogy nem, de bevizel, vagy aki tisztességesen készül fel a zh-ra? Vagy aki nem hallja amit mondasz mert mögötte zörög a csipszeszacskó, meg folyik a hátára a fanta?
aug. 14. 07:06
 307/307 anonim ***** válasza:
100%

#306, én ebből már nem csinálok lelkiismereti kérdést, felesleges a következők miatt:

Én még jó 15 éve jártam egyetemre. Akkor az volt a divat a felsőoktatásban, hogy sok elsőst felvettek. Mi is még 120 fős évfolyammal indultunk. Az egyetem felvette utánuk a hallgatói normatívát és utána az volt a cél, hogy minél többet kirúgjanak. Finoman szólva sem dédelgettek bennünket, vizsgákon vérengzés volt. Aki nem kimagasló képességű, azt szemrebbenés nélkül kirúgták. Első félév után pl megfeleződött az évfolyamunk. A végére a 120-ból 10-en végeztünk. ZH-kon a minimum a kettesért 60% volt. Jó is meg rossz is volt ez a rendszer. Abból a szempontból jó, hogy akik a végére eljutotttunk, jó szakemeberek lettünk.

Ezzel szemben most: 10-20 fős évfolamok indulnak. Egyszerűen nincs több jelentkező mérnöki, természettudományi területen. Rájuk meg úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra. Ha valaki lemorzsolódik, az pénzelvonást jelent az egyetemtől. A vezetéstől konkrétan megkaptunk, hogy mindenkit át kell engedni. Az elégségeshez a minimum 40%. Ha valakinek nincs meg, addig kell ismételtetni a ZH-t és úgy kell pontozni, hogy meglegyen. ZH-kon kell egy kicsit hagyni őket puskázni. Ezt kokrétan utasításba kaptuk. Csak akkor szólhatunk, ha valaki nagyon feltűnően és pofátlanul csinálja. Ez meg a minőség rovására fog menni.

Innentől kezdve ha a kiscsaj tényleg puskázni ment ki, értelmetlen, hogy emiatt pattogjak. Nem értek ezzel egyet, de ez van, széllel szembe nem jó vizelni - hogy a témánál maradjunk. :)

aug. 14. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!