Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?
Te hogy képzeled a mi kérdezésünket nem beleengedve belinkelni a kérdésünket hogy menjenek nyugodtan oda??
Ezért özönlöttek hozzánk az ujak,mellesleg nagyon köszönjuk higy hozzánk kulted oket mert igy bomlott fel a csapat
Hálásak vagyunk hogy felbontottad a csapatunk!
Miattad jött a kérdésunkhoz az osszes uj
A megszokott társaság,akart beszélgetni,akik segitettek a rekorddöntésben te meg ránk küldöd őket
Aztán csak szekálni tudnak minket
Nagyon köszönjük!!
Majd ha te is irsz valami kérdést ki vagy akármir majd én is rád fogom küldeni az ujakat meglátjuk te hogy örülsz nekik!
Senki nem sajátíthatja ki a kérdéseket magának, főleg nem dirigálhat hogy ki írhat választ vagy ki nem.
"a mi kérdezésünket nem beleengedve" - először is higgadj le, mert már nem tudsz fogalmazni sem. Másrészt te kinek képzeled magad, hogy engedélyt kell kérni tőled vagy bárkitől? Ha már egyszer az üzemeltető megengedte (és majd idővel belátja, hogy mekkora hiba volt) a spamelést és offolást, a csevegést és társalgást meg társkeresést - mert nem törlik ezeket a kérdéseket -, akkor oda spamel és offol mindenki, ahová akar.
Csak éppesénggel egy baj van
Nem csak én gondolom így
Amugy meg nen kisajátitjuk a kerdesunket és ha egyszeruen jonnenek is ujak nem az lenne a baj,ha visszaolvasnának az még jó lenne
De trollkodnak is velünk,amit mi nem nagyon szivesen tűrünk el!
Nem tűröm, ha ideözönkenek a tanárok, hofy a kis tanárijukba beküldtem pár diákot.
Bocseszka vagyok, az igazgatóhoz küldtem őket, aki a kérdésetek kiírója.
A fő kérdésre várom a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!