Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mást nem zavar az, hogy a...

Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 1. 16:40
 261/307 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy meg zavaró tud lenni a kijárkákás béhány hekyen. Van, ahol tök jól neg lehet oldani, hogy feltünés nélkül kimenjen a diák, van, ahol meg egy rakásban ül mindenki, szalalonozni kell a diákok között, 5-10 gyerek vámul, ahogy kimész vagy az ajtóra néz, amikor visszajössz, ez is zavarhatja a tanárt.
2020. okt. 17. 19:59
 262/307 anonim ***** válasza:
89%
Még a cicám is tudja, hogy nem pisikélhet és kakikálhat mindig :) egy gyerek pedig nyilván megérti. Ha nincs semmi baja. Az persze más ha egészsegügyi baja. Túlélt a hólyagom egy általános iskolát egy gimit egy főiskolát és egy egyetemet is. Na ott 45 perc volt sokszor egy tanóra hanem 90 és bizony kibirtam. Sőt a csoporttársaim is. Ez alsó hangon is minimum 20 év tanulás és nem emlékszem hogy bárki bepisilt volna. Vagy szomjan és éhen halt volna. Szerintem a hólyagjuk is rendben van azóta is.
2020. okt. 17. 20:26
 263/307 anonim ***** válasza:
100%

azt gondolom,hogy az evéssel meg lehet várni a szünetet, talán az ivással is, de van olyan, hogy az embernek 45 perc túl sok idő, vagy a szünetben mondjuk nagy a sor és nem jut be, ezért én wc re kiengedném a gyereket.

Nekem okoztak ezzel óvodában egy traumát, hogy teljesen oktalanul nem engedtek ki, pedig nagyon kellett.

2020. okt. 17. 23:33
 264/307 anonim ***** válasza:
85%
A suli arra való, hogy az életre felkészítse a gyereket... hogy igenis munkába úgy megy, hogy előre felkészül rá, hogy nem minden helyzetben csinálhat azt, amit akar. A szünet alatt mindezt simán el lehet intézni. Ráadásul a legtöbb "kimehetek pisilniiiii?" gyerek nem is pisilni akar kimenni, hanem lógni az óráról. Evés-ivás nélkül meg simán ki lehet bírni 45 percet, ha nem orvosi eset a gyerek, de arról meg tudnak a tanárok. Arról nem is beszélve, hogy a többi gyereket is zavarja a zörgés meg a folyamatos ajtózás.
2020. okt. 20. 21:48
 265/307 anonim ***** válasza:
85%
Ja, és azt a ritka esetet azért lehet látni, amikor a gyerek feje lilul attól, hogy mindjárt bepisil, sztem akkor a legtöbb tanár engedi. Visszatartani meg meg kell tanulni. Vagy akkor a buszon majd összehugyozza magát?
2020. okt. 20. 21:49
 266/307 anonim ***** válasza:
100%
264-265 pontosan!
2020. okt. 21. 13:18
 267/307 anonim ***** válasza:
47%

lehet ti válaszolók férfiak vagytok, nőknél más. nekem pl. moziban is mindig ki kell mennem (nő vagyok) egyszerűen ilyen vagyok. Nem azért mert nem vagyok kíváncsi a filmre vagy mert lógni akarok :D kinek milyen a teste. én már direkt nem iszom előtte, mert tudom hogy mi van. Iskolában is simán rájöhet az emberre egyszer csak.

Aki meg azt mondja hogy munkahelyen nem lehet kimenni: Nem mindenki szalag mellett dolgozik. Én pl. akkor megyek ki, amikor akarok. Egyáltalán egyetem óta ez sose probléma. Ott is simán ki lehetett menni, szólni se kellett, csak felállt az ember és kiment. Munkahelyen se volt még hogy az alapvető szükségleteimet ne engedték volna elintézni pedig már megjártam egy pár munkahelyet. Csak az iskolában csinálják ezt a gyerekekkel.

2020. okt. 21. 17:40
 268/307 anonim ***** válasza:
80%
267: én a 264/5-ös vagyok, és tudtommal nőnemű. 45 percet ki lehet bírni nőként is. Aki nem tud, az menjen el orvoshoz, mert az nem normális. Mozi előtt én sem iszom, de a film nem 45 perces azért...
2020. okt. 21. 18:39
 269/307 A kérdező kommentje:

Szóval szerinted egy MACSKA!! vagyok?! Milyen tanár vagy te?!

Milyen tanárok írnak ide?!

Mi lesz a következő? Hogy Regőcziék se mentek előadás közben wcre és ezüstérmesek lettek? Pedig megérdemelték volna az aranyat.

2020. okt. 21. 23:19
 270/307 anonim ***** válasza:
80%

Na és ha valami baja van? Attól még, hogy elmegy orvoshoz,nem fog meggyógyulni.

Másrészt lehet felfázva is időlegesen.

Harmadrészt meg nem feltétlenül 45percet kell kibírni. nem biztos,hogy szünetben már kellett neki. Lehet,hogy egyszer csak nagyon rájön. Vagy más dolga volt szünetben, esetleg nem jutott sorra a wcben.nem értem, miért kell a gyerekeket ezzel kínozni. Jaj lemarad egy matekpéldáról.húú mi lesz most.

2020. okt. 22. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!