Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 16:40
291/307 A kérdező kommentje:
Úgy látszik írnak ide emberek, akik úgy gondolkoznak, mint én. Végre!
2020. okt. 24. 21:41
292/307 A kérdező kommentje:
Oké, a csengő csak jelzés a tanárnak, aki majd hagy öt perces szünetet a diáknak, aki egyen, igyon, menjen wcre, ugye?! Ja, ha nem sikerül mega diák hibája? Aztán az urológusnál a váróterem megtelik, mint a kiscipőcske szaloncukorral december hatodikán este. Na ja...
2020. nov. 29. 19:59
293/307 anonim válasza:
Én régen tanár voltam. Volt egy olyan esetem, hogy kiengedtem a srácot wc-re, de a hülyegyerekre valahogy ráesett az ablak és úgy jött vissza az órára, mint egy gyilkosság áldozata. Csurom vér volt, azonnal rohantunk vele a kórházba. Szerencsére nem lett nagy baja. Utólag bevallotta, hogy a kilincsen fogódzkodva akart egy képet csinálni. Nonszensz... Szerinted kit hibáztatott a szülõ meg az iskola vezetõsége? Engem. Mégpedig azért, mert felügyelet nélkül hagyta el egy 14 éves gyerek a tantermet. Szerencsére nem jelentettek fel, csak kirúgtak. A többi iskolában ezek után sose engedtem ki gyereket az óráról,nem érdekelt, hogy mi a baja. Ha önkényesen kiment-mert ilyen is volt- egész egyszerüen hiányzónak írtam be és nem engedtem vissza a tanterembe. Amikor jöttek a szülõk háborogni, simán közöltem velük, hogy nem érdekel, legyenek szívesek wc-re szoktatni a kölykeiket. Arra vannak a szünetek, hogy ezeket a dolgokat elintézzék. Az a tanár, aki a szünetbõl elvesz, egy idióta. Ezt sosem értettem,miért jó. Ezt sosem csináltam.
294/307 A kérdező kommentje:
293, szomorú történet.
2020. dec. 24. 04:06
295/307 A kérdező kommentje:
Akkor most kérnék egy választ a kérdésemre. Semmi mellébeszélés, csak egy egyenes válasz.
2020. dec. 24. 04:07
296/307 A kérdező kommentje:
És 293-nak adtam egy zöld jezet, mert le merte írni, hogy tanár volt.
Ba tanárkák, vegyetek róla példát.
2020. dec. 24. 04:07
297/307 anonim válasza:
A 293. vagyok. Okoz-e traumát? Erre nincs egyértelmü válasz. Igen is meg nem is. Tegyük fel, hogy a gyerek valami szélsõséges oknál fogva bepisil az óra alatt, mert nem engedi ki a tanár. Ez biztosan traumát fog neki okozni, már csak azért is, mert megalázó, és valljuk be, a gyerekek ritka szemetek tudnak lenni, biztos menne egy ,,lájv" a YouTube-ra, vagy egy kép az instára errõl. És hidd el, hogy a tanári szobában is ezen röhögnének. Ha tudnátok mik történnek a tanáriban, el se hinnétek. Tanárként vannak cifra, brutális történeteim. Ez egy garantált pszichológus és pszichiáter néhány évig. Viszont egy ideális esetben a gyerek a szünetben el tudja végezni a wc-t meg az evést is. Meg úgy eleve az 5 perces szünet nem 5 perces; tanárként tudom, hogy a legtöbb tanár késik, volt egy kollégám aki szándékosan késett, mert utálta az osztályt. Szóval összefoglalva: csak szélsõséges esetben okoz traumát, pl. ha valami vesebetegsége van a diáknak, vagy hasmenés, vagy ha önhibájából nem ment el wc-re és összecsinálja magát. Egyébként szerintem 95%-ban nem okoz traumát. Fordulhat a gyerek a vezetõséghez, de az iskolai rendtartásra hivatkozva azt fogják mondani, hogy pisilésre, evésre ott a szünet.
299/307 A kérdező kommentje:
298, te valami tanárka lehetsz, hogy ujjal mutogatsz...
2021. máj. 11. 12:50
300/307 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy október óta nem érkezett válasza fő kérdésre...
2021. máj. 11. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!