Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?
Büdi meg 50. Válaszoló, valljátok be, hogy tanárok vagytok...
Eléhlg a zsarnokoskodádból!
Talán csak motiválatlan voltam a tanórákon figyelni a zsarnokság miatt vagy nem tudtam éhesen, telt hólyaggal koncentrálni. Na?
Te trolltanár.
55, nem érted??? NEM ÉRTESZ MEG? Te tanárember!
Itt a motivációról van szó.
Értesz ennyit vagy csak a katonák szájából kántált nóta zeng a fejedben?
Köszönöm a cosinusz tételt, amit elmagyaráztál és mellé, hogy motiválatlanná tettél.
Az nagától értetődő, hogy nem pipikélek egy 5 órás műtét alatt, de, az zsarnokság, hogy megszabják, hogy mit tegyek gyerekként 45 percig.
Nem lettem sebész, igen, és sok más gyerek se lesz az, akkor minek példálózni a sebészek avélhólyagjával?
Túl sok volt a Sims3, te tanár?!
Dobog a lópatkó? Kopp-kopp, a hétvégére igyekvő gyerbmekek kábait hallod.
De úgy látszik ide csakanonim tanárok írnak, legalább vállalná fel valaki, hogy tanár. Félősök, pelenkások, reszletve bepisáltok...
Jó hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!