Mást nem zavar az, hogy a tanárok nem engedik wcre a gyerekeket tanóra alatt, sőt enni meg inni sem hagyják őket? Ez trauma lehet a gyereknek, nem? Érdemes ilyen esetben az iskola vezetőjéhez fordulni?
Bele fog jönni hogy szünetben intezze. A gyerekek nagyon gyorsan tudnak alkalmazkodni.
Nyugodj meg kérdezö.
34, honnan gondolod, hogy tanuló vagyok?
Továbbá, nem a rendszerváltás előtti időket írjuk, ahol a pofon és a körmös volt a tanárok egyetlen fegyelmezési módszere. Ebből kiindulva, ha más idők járnak, lehetnének a tanárok is kreatívabbak és tekinthetnének társként a diákra.
Szomorú ez a hozzáállás, hogy a diák egy kis taknyos és hallgass a neve.
FEGYELMEZÉSI MÓDSZER?????
Ha az fegyelmezési módszer, hogy nem pisilhet a gyerek, ott bajok vannak.
Fegyelmezési módszer az, hogy a tanár képes rendre inteni a tanulókat. A feladata megragadni a figyelmüket és megtartani az óra végéig. Nem fogja tudni megtartani egy telt hólyagú, éhes, szomjas gyermek figyelmét. Ha valaki meg unalmában jár ki, de kibírná ott a tanár tanítási módszerével van a gond, mert egy jó tanár mindenki számára érdekessé teszi a tananyagot és a diákok megtisztelik azzal, hogy vészhelyzetben hagyják el a termet.
Igen, nem csak gonosz tanárok vannak, voltak olyen tanáraim, akiktől nagyon ritkán kikéredzkedett valaki (volt akitől soha), és kiengedték azt, aki kikéredzkedett, mi sosem éltünk vissza a bizalmával, csak a dolgunkat mentünk intézni, zajtalanul kimentünk, bejöttünk később és, láss csodát, a tanár is meg tudta tartani az óráját, ahol senki sem dumált és nem járt ki unalmában, nem rosszalkodott, mert volt annyi tisztelete a tanár iránt, ez a tanár érdeme volt.
Szomorú, hogy a szegény zanárok szöveggel kell védeni a tanárokat egy ilyen témában.
Továbbá érdekes, hogy senki se mer úgy kezdeni itt egy kommentet, hogy
"Helló, én tanár vagyok"
Na, akkor ki is a botladozó paripa?
Minket inni mindig hagytak. Dehidratáltan nem lehet gondolkozni. (Bár az iskola jelenleg inkább a lexikális tudásra hajt, nem a gondolkozásra...)
Mondjuk ezt a nem enged ki a wc-re-t se értem. 7.-ben konkrétan az egyik osztálytársam a 2 padsor közé hányt, mert nem engedték ki. (Ami után meg már kérdezés nélkül kiszaladt, hogy a 2. rend ne a földre menjen.)
Meg a szünetek is olyanok, hogy attól függ, hogy a tanár milyen. Minket a matek pl mindig szeretett még egy kicsit benntartani, és az se egyszer fordult elő, hogy a másik tanár már bejött, de nálunk még folyt az óra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!