Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollégám rendszeresen pénzt...

Kollégám rendszeresen pénzt vesz ki a kasszámból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A helyzet elég bonyolult. 2 személyes munkahely, ő a felettesem. A kezdetektől jól kijövünk, viszont az utóbbi 2 hónapban sorozatos hiányaim voltak. Gyanakodni kezdtem, így mielőtt elléptem a kasszámtól, a nagyobb címleteket megszámoltam, és bizony már az első alkalommal hiányzott 5000 ft. A viselkedése is megváltozott irányomban, szerintem érzi, hogy tudom.

Nem tudom, mit tegyek.

A vezetőséghez hiába fordulok, legális úton nem tudok semmit bizonyítani. Ráadásul betarthatatlanul szigorúak a szabályok, így én is megütném a bokámat.

Két verzió között vacillálok.

1. Teljesen szabálytalanul felveszem a ténykedését, és szembesítem vele.

Nem tudom, mit váltana ki belőle, nyilván megromlana a viszony, és még az sem lehetetlen, hogy megpróbálna befeketíteni, én pedig nem használhatnám fel a felvételt, mivel törvénytelenül készült.

2. Nem teszek semmit, csak igyekszem minél jobban kizárni a lopás lehetőségét. Nem deltūnően, éppen csak érezze, hogy résen vagyok.

Az a baj, hogy nincs kedvem továbbállni. Felénk nincs nagyon munkalehetőség, és én nagyon szeretem ezt a munkát.

Igazából jó lenne vele átbeszélni az egészet, és visszatérni a régi rendhez. De mi van, ha ez nem sikerül, én pedig függő helyzetben vagyok tőle.

2017. júl. 30. 18:06
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb a a pénztárcádat kint hagyod az asztalon, onnan könnyebben ki tudja venni a pénzt - a végeredmény ugyanaz.
2017. júl. 31. 20:18
 42/42 Keresztes Bence ***** válasza:
Menj oda a tolvajhoz és vedd elő a tárcát, vegyél ki belőle egy ötezrest és add oda neki majd mond hogy ezt is megspóroltam nekem
2017. aug. 1. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!