Ti mit tennétek, ha a munkahelyen egyedül a te születésnapodat felejtenék el rendszeresen?
Én lassan 3 éve vagyok a cégnél, eddig minden évben mindenki fel lett köszöntve olyan módon, hogy egy fél órára megállt a munka, az ünnepelt kapott a többiektől valami csecsebecsét, apróságot. Kivéve engem - eddig egyszer fordult elő, hogy valakinek eszébe jutott, hogy jé, én már megint nem lettem felköszöntve, bocsi. A férfi kollégáim melón kívül szerveztek nekem babazsúrt, mint mindenki másnak, de ez mégiscsak így egymás közt volt, céges szinten soha nem emlékezett meg a születésnapomról senki.
Most arra gondoltam, hogy mivel egy hónapja volt ismét szülinapom és ez megint senkit nem érdekelt, hogy legközelebb egyszerűen nem veszek részt senki más buliján, megmondom nekik őszintén, hogy ha nekik nem fontos az enyém, akkor nekem se másé. Ennek lehetnek szerintetek következményei? Vagy mi a jó megoldás? Mert ez jelen állapotban nagyon nem fér össze az értékrendemmel - őket egyáltalán nem érdeklem, de én puncsoljak más szülinapján.27/F
Lesz4rnám, én se szoktam a többieket köszöntgetni. Se szülinapra, névnapra, semmire. Dolgozni járok be.
Amúgy lehet, hogy akiket ünnepelnek már régebb óta ott vannak mint te. Nálunk is csak azokat jegyzik, akik már vagy 10 éve ott vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!