Kollégám rendszeresen pénzt vesz ki a kasszámból. Mit tegyek?
A helyzet elég bonyolult. 2 személyes munkahely, ő a felettesem. A kezdetektől jól kijövünk, viszont az utóbbi 2 hónapban sorozatos hiányaim voltak. Gyanakodni kezdtem, így mielőtt elléptem a kasszámtól, a nagyobb címleteket megszámoltam, és bizony már az első alkalommal hiányzott 5000 ft. A viselkedése is megváltozott irányomban, szerintem érzi, hogy tudom.
Nem tudom, mit tegyek.
A vezetőséghez hiába fordulok, legális úton nem tudok semmit bizonyítani. Ráadásul betarthatatlanul szigorúak a szabályok, így én is megütném a bokámat.
Két verzió között vacillálok.
1. Teljesen szabálytalanul felveszem a ténykedését, és szembesítem vele.
Nem tudom, mit váltana ki belőle, nyilván megromlana a viszony, és még az sem lehetetlen, hogy megpróbálna befeketíteni, én pedig nem használhatnám fel a felvételt, mivel törvénytelenül készült.
2. Nem teszek semmit, csak igyekszem minél jobban kizárni a lopás lehetőségét. Nem deltūnően, éppen csak érezze, hogy résen vagyok.
Az a baj, hogy nincs kedvem továbbállni. Felénk nincs nagyon munkalehetőség, és én nagyon szeretem ezt a munkát.
Igazából jó lenne vele átbeszélni az egészet, és visszatérni a régi rendhez. De mi van, ha ez nem sikerül, én pedig függő helyzetben vagyok tőle.
Ostoba vagy.... 3 oldalon át mindeniki megmobdta.mit tegyel.....
Ne csinalj semmit... maradj kussban es fizessel.....
Én ostoba vagyok, te meg nem tudsz olvasni.
Valaki szerint vegyem fel, más szerint bajom lehet belőle.
Fel lehet fogni, hogy arra vagyok kíváncsi, hogy kiugrasszam-e a nyulat a bokorból?
Mert az nem kérdés, hogy a lehetőségekhez képest zárok, amit lehet.
Egy fillért nem fizetnék be. Szólj a főnök főnőkének.
Azt írtad, helyettesítésre is alig találni embert. Miért rúgnának ki? Ki a fene dolgozna olyan helyen rajtad kívül, ahol saját zsebedből fizeted a kollégád lopását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!