Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan főnökről, aki rendszeresen lehülyéz másokat?

Figyelt kérdés

Nem szemtől szemben, hanem mondjuk az ügyfelekről úgy beszél az alkalmazottainak, hogy azok milyen hülyék.

Vagy az alkalmazottai egy csoportjáról úgy beszél egy másik alkalmazottnak, hogy ezek hülyék, nem gondolkodnak, nincs eszük.

2016. okt. 28. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Leírva ez mind szép és jó, de a valóságban ez akár teljesen reális is lehet. Én kereskedelemben dolgozom és a vásárlók túlnyomó többsége tényleg hülye. Hisztis, követelőző, lekezelő, nem ismeri a fizetőeszközéhez kapcsolódó kötöttségeit (lsd. étkezési utalvány) vagy nem olvassa el a kupon hátoldalán lévő 6 mondatot hogy pontosan mire is válthatja be stb.

A munkatársak egy csoportjáról is csak azt lehet mondani, hogy a fent vázolt tények igazak rájuk. Hisztis, követelőző, lekezelő, nem ismeri a vásárlók fizetőeszközéhez kapcsolódó kötöttségeket (lsd. étkezési utalvány) vagy nem olvassa el a kupon hátoldalán lévő 6 mondatot hogy pontosan mire is válthatja be stb.

Az már megint más, hogy ezt az ember nagy közösség előtt mint "fikázás" nem hangoztatja.

2016. okt. 28. 09:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy nincs benne igazság, csak az ilyet én nem hangoztatnám. Nekem ezzel azt üzente, hogy valójában engem is komplett hülyének néz. Plusz azért elgondolkodtató, amikor mindenki hülye csak ő nem.
2016. okt. 28. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ha mindenki hülye, csak ő nem, akkor nyilván nem reális, ahogy a dolgokat látja.

Bár ebben az esetben is lehet, hogy csak a stressz miatt ilyen.

De azt is el tudom képzelni, hogy teljesen igaza van. Nem könnyű emberekkel együtt dolgozni. Tényleg hihetetlen ügyfelek vannak :)

2016. okt. 28. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:

A főnököm pont ilyen. Nekem másokat hülyéz, engem meg gondolom másoknak. Jót röhögök rajta, nem különösebben hat meg. Az tiszta, hogyha a szemében mindenki hülye, akkor én is, csak a szememben ezt nem vállalja. Ezen felül mindenki más szerint viszont a főnököm hülye, szóval elgondolkodtató. :D

Mindenesetre nyilván vannak hülyék, nem kell az ilyeneken fennakadni.

2016. okt. 28. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nekem ezzel azt üzente, hogy valójában engem is komplett hülyének néz"

Ezt meg mégis mi alapján gondolod? Ez teljesen logikátlan.

Ha az mondta volna, hogy az ügyfelek nagyszerű és intelligens emberek, azt is magadra vetted volna?

2016. okt. 29. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!