Miért mondja a főnököm fellengzősen. "neked nem jár fizetett szabadság"?
1998-óta vagyok személy és vagyonőr.Sok nívós helyen megfordultam màr.Még soha sehol nem kaptam őrként sem táppénzt,sem fizetett szabadságot.Sőt egyszer a cég hibàjàból munkahelyi balesetem lett,ott még engem kezdtek el fenyegetni,mit mondjak a kórhàzban.
Mindenkinek emelkednek a bérek,az őröknek nem,és minimàlbér alatt éhbérért dolgoznak.Sok óraszàm kell,hogy legyen valamennyi pénz.
Sok őrt ismerek.Egyik az apeh-nàl őrködik,és ők sem kapnak fizetett szabadságot semmilyen formàban ::)))Még ezt is meg merik tenni.
Ez nem síràs,sosem sajnàlok senkitől semmit,de ami állampolgári jogon járna,legalább azt kapjuk màr meg(ha már mindenki más megkapja).Tudom most az jön,az őrök alulképzettek,felhígult a szakma,meg az őr soha nem csinàl semmit.Egy nap betekintést adhatnék egy munkanapomról ràjönnének,vannak nehéz helyek.
Nem vagyok mexikói bevàndorló,becsületesen dolgozom,nekem miért nem jár fizetett szabadság ? :D
És jobb lett hogy megvitattátok?
Pont az ilyen emberek miatt csinál azt a munkaadó amit akar, mert hagyod magad.
Én már rég keresetem volna mást. Amit találok egyből faképnél hagynám őket!
80-90 ezer???
Én 2011-15 között voltam vagyonőr de mindig 110 meg 120 ezereket kaptam 240 órára.
Te valamit nagyon rosszul csinálsz!
Na haragudj nem bántásból vagy sértésből mondom de aki így hagyja magát az életben az meg is érdemli a sorsát!
Te hoztad fel hogy 85-90 ezereket keresel de mindegy!
De te életed én nem szólok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!