Hogy lehet kiszámolni, hogy mennyi szabadságom van, ha egyébként csak heti 4 munkanapot dolgozok?
Hát ahhoz, hogy tudjátok, mennyi szabadságom maradt, azt is meg kellett volna írnom, hogy mennyit vettem már ki. De ha tudnám, mennyi jár, akkor abból nyilván ki tudnám vonni az eddig kivetteket.
Szóval az a kérdésem, hogy mennyi jár.
Az csak az életkortól függ, mennyi alapszabadság jár egy évben.
# 7:
Én mindig úgy vettem ki a szabadságot, hogy a csütörtök nekem nem munkanap, így arra nem, de a maradék 4 napra igen, ha egész héten szabadságon akartam lenni.
Ezt egyszer így csináltam és nem volt belőle gond. De nem tudom, így kell-e. Egyébként nem ez volt a kérdés, akkor ezt kérdeztem volna.
Lényeg a lényeg, hogy már 2 hét + 1 nap szabadságon voltam már, tehát az elvileg 4+4+1 munkanap, így még van 11 munkanapom, amit szabadságként kivehetek.
Vagy pedig, ha 5-el számolom, akkor még 9 munkanapom van szabadságként. Igazából nem tudom, hogy akkor ez 9 vagy 11 lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!