Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet kiszámolni, hogy...

Hogy lehet kiszámolni, hogy mennyi szabadságom van, ha egyébként csak heti 4 munkanapot dolgozok?

Figyelt kérdés
Kerestem kalkulátorokat, de egyikben sem lehet heti munkanapot megadni. Hogyan lehet ezt kiszámolni?

2016. dec. 18. 14:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja és még nem dolgozok 1 teljes éve.
2016. dec. 18. 15:46
 12/21 anonim ***** válasza:
A naptári év számít a szabadság megállapításában. A maradék szabadság órában fel van tüntetve a bérpapíron.
2016. dec. 18. 15:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Keresd elő a legutóbbi fizetéshez kapott elszámolást, azon rajta szokott lenni, hogy hány napod van még.
2016. dec. 18. 15:56
 14/21 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek, egy kukkot nem értek abból, amit írtok.

"A naptári év számít a szabadság megállapításában. A maradék szabadság órában fel van tüntetve a bérpapíron."

Mi az a bérpapír? Oké, hogy a naptéri év számít, de hogy értve?

"Keresd elő a legutóbbi fizetéshez kapott elszámolást, azon rajta szokott lenni, hogy hány napod van még."

Milyen elszámolást? Nem kapok semmit a fizetésemhez, csak egy sms-t a banktól, hogy utalás érkezett.

2016. dec. 18. 16:00
 15/21 anonim ***** válasza:

Hülye vagy, a szó klinikai értelmében, ha nem érted a naptári év fogalmát

A bérpapír neked miért misztikum? Egyáltalán be vagy jelentve?

2016. dec. 18. 16:04
 16/21 A kérdező kommentje:

Csak annyit írtatok, hogy a naptári év számít a szabadság meghatározásában. De milyen értelemben számít ez? Szorozzák, osztják vele? Nyilván nem, de nem írtátok le a mikéntjét.

És igen, be vagyok, csak én egy külső irodában dolgozok, ahova valószínűleg ezeket nem küldik el. De őszintén szólva sosem hallottam még erről.

2016. dec. 18. 16:07
 17/21 aperitif ***** válasza:
Akkor a legegyszerűbb módszert mondom: elmész a bérelszámolásra, vagy ahhoz a kolléganőhöz, aki a fizetéseket és a szabadságokat intézi, és megkérdezed tőle.
2016. dec. 18. 16:13
 18/21 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem itt, mert tőle már összesen 4x kérdeztem, de vagy nem írt vissza, vagy majd beszélünk róla. 2 órát meg nem utazok csak emiatt. De akkor majd holnap zaklatom, most már telefonon.
2016. dec. 18. 16:30
 19/21 anonim ***** válasza:
A bérpapírokat szedd össze, mert mint megtudtam az kell az adóbevalláshoz. Nálunk amúgy van valami elektronikus rendszer, amiben mindig küldenek egy ilyen táblázatot, hogy pontosan mennyi a fizetésed, szóval lehet, hogy náltok is elektronikus formában érkezik valahova. Bár azon én nem láttam szabadságot, nekünk arra külön rendszerünk van.
2016. dec. 18. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
A hatodik válaszomban belinkeltem egy weboldalt, ahol fel van tüntetve egy táblázatban, hogy hány nap alapszabadság jár egy évben. Ha annyira sötét vagy, hogy azon sem igazodsz ki, akkor nem tudok segíteni.
2016. dec. 18. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!