Léteznek olyan állások, ahol a dolgozó egy nap nem 8, hanem 12 vagy akár 24 órát dolgozik. Értelem szerűen így ő nem heti 5 napot dolgozik, hanem kevesebbet.
Engem ilyesmi munka érdekelne, de ebből is csak egy fél állás. Egyéb elfoglaltságaimra kénytelen vagyok sok szabad időt hagyni. Olyan fél állás, ahová minden nap bemegyek 4 órát, azzal nem vagyok kisegítve.
Elképzelhető, hogy létezik ilyen munkabeosztással fél állás? Esetleg tudtok is konkrétan ilyet Bp-en?
Az biztos, hogy nem ilyenekkel van tele az expressz újság, de hátha akad.
Vannak munkahelyek, ahol 12órás műszakok vannak, mész 12órát hazamész, ismét mész 12órát és 1nap pihenőd van.
2017. jan. 8. 13:01
2/9 anonim válasza:
Egyik ismerősöm hajléktalanszállón dolgozik, heti két napot megy, 2x24 óra.
2017. jan. 8. 13:02
3/9 anonim válasza:
#1: Inkább két 12 órás munkanap és két pihenőnap, úgyis bele lehet dögleni.
2017. jan. 8. 13:31
4/9 anonim válasza:
Hallottam cnc-seket akik 12 óráznak gyárakban, de 3x mennek 1 héten. Ez konkrétan Samsonite-nál van Szekszárdon, de biztos van ilyen lehetőség Budapesten is :)
2017. jan. 8. 13:47
5/9 anonim válasza:
Szabadúszó fordítóként is te osztod be az időd, annyi munkát vállalsz, ami belefér az idődbe és ott kivitelezhető ez.
2017. jan. 8. 15:11
6/9 anonim válasza:
Igazabol aki 12 - 24 oras valtasokban dolgozik munkaidoben ugyanott van mint aki hetkoznap 8 orazik. Szoval nem kevesebb.
Ilyen beosztassal eddig csak bolti eladot lattam, de az ilyen lehetosegeknel nem fog feldobni a penz.
2017. jan. 8. 15:43
7/9 anonim válasza:
Ápoló, műtős segéd
2017. jan. 9. 00:46
8/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van 12 vagy 24 órás műszak. A forgalmisták a vasútnál is így dolgoznak, meg sok helyen a portások. A kérdés az, hogy van-e ezen munkák közül olyan, ahová fél állásban is felvesznek. Tudom, hogy nem lesz így sok a pénz, de nem is az a lényeg, hanem az, hogy be legyek jelentve.
2017. jan. 9. 02:22
9/9 anonim válasza:
Multiknál polcszervízes. Lényegében a vásárlók vásárlókedve adja a munkaidődet. Papíron megvan hány órában dolgozol, de az a lényeg, hogy mindig fel legyen töltve az állvány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!