Létezik, hogy valakit semmi se érdekel (karrier)?
Persze.
Aki tudja mi szamit, nem erdekli karrier.
Boldogsag s emberi fejlodes, tapasztalas.
Ezekhez nem kell karrier.
S termeszetesen en is ilyen vagyok pedig eleg sok mindenhez ertek mesteri szinten.
Mindenkit érdekel valami, legfeljebb nem tudja még, hogy létezik olyan mint hivatás.
Meg kell keresni, hogy miben vagy tehetséges, mit szeretnél csinálni ha milliomos lennél, mi lehetne a hobbid és egy ezekhez hasonló hivatást célszerű választani.
"Mindenkit érdekel valami, legfeljebb nem tudja még, hogy létezik olyan mint hivatás."
Igazad van ebben, de én pl. úgy vagyok vele, hogy amint valamilyen kellemes tevékenység hivatásszerűvé válik - azaz kötelezően elvégzendővé - rögtön "nem kapok levegőt", máshoz van kedvem, és undorodni kezdek tőle.
Sajnos nem tudom ezt megváltoztatni, "ebből kell főzni" - így kerestem egy nem túl megerőltető, viszonylag változatos tevékenységet, mint hivatást, és mellette sok minden mást is tudok csinálni.
Úúú, utolsó, megkérdezhetem, mi az a bizonyos hivatás? :)
- bocsánat az offért, de végülis témához jön -
Egyébként, hogy mondjak valami használhatóbbat is, hasonló helyzetben vagyok, csak nekem az a problémám, hogy sok minden érdekel, viszont szinte semmiben sem tudok elmélyülni.. és hidd el, ez sem jobb :)
Ez a tipikus "elkezdek-egy-könyvet-olvasom-a-harmadik-fejezetig-előveszek-egy-másikat-és-ugyanez-előről" sztori...
Nyilván nehéz, de az lebegjen akkor a szemed előtt, hogy legalább annyira bírd a munkádat, hogy ne legyen minden egyes nap egy kínszenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!