Előre megmondom okt 15-én ki lesz kamubeteg a munkahelyen – gonosz és rosszindulatú vagyok? Több munkatársam szerint igen én meg nem értem miért is lennék az.
Okt 15 szombat rendkívüli munkanap. Ahogy lenni szokott bejönni senki se akar, megrohanták a főnököt hogy szabadságra mennének. A főnök meg azt mondta hogy 1-2 ember mehetne, de szinte az összes nem, és nem akar ebből balhét úgyhogy szabistopot rendel el. Senki se mehet szabira aznap.
Én meg erre megmondtam: előre megmondom azok nevét akik okt 15-én akkor se fognak bejönni ha a fene fenét eszik. Majd eljátsszák pénteken a hattyú halálát és szombaton nagyon komoly betegségbe esnek , háziorvos betegállomány.
Előre megmondom kik azok akik ezt bekamuzzák majd!
Erre meg is kaptam gonosz rosszindulatú alak vagyok!
Erre én meg úgy begorombultam hogy közöltem: biztonsági szolgálatnál leadok egy lezárt borítékot benne azok nevével akik nem jönnek majd és szombatig rájuk bízom tilos felbontani! Majd szombaton kibontjuk és összevetjük a listámat a valós helyzettel! Állítom hogy 90%-ban eltalálom majd ki kamuzott be betegséget.
Na erre rámzúdult a népharag. Mocskos rosszindulatú stb
De miért lennék rosszindulatú?
És TOVÁBBI KÉRDÉS!!! Ha most kikiáltunk engem rosszindulatúnak és eljön a szombat és kibontjuk a borítékot és kiderül hogy igazam volt-akkor mi leszek? Rosszindulatú akkor is? Amikor az élet engem igazol?
mert azt senki se mondja nekem ha valaki szabit kér adott napra nem kap és elmegy betegállományba épp akkor-hogy az nem egy kamus köcsög? És aki erre rámutat az a rosszindulatú?
És a kamus csaló az mi?
Na most azért te normális vagy? Szerinted mégis ki a jó framc végzi egy távollevő munkáját? Na mégis ki? Az aki benn van. Igen, nekem (is ) kell megcsinálni.
Nalunk hianyozhat az atyauristen is, en elvegzem a melomat, a hianyzok meg elvegzik mikor "meggyogyulnak".
Kepzeld, nalunk is vannak akik nem jonnek neha be, de senki sem kezd osszeeskuvesi elmeleteket gyartani, csak csoportosan elvicceljuk hogy biztos a tavalyelotti szabadnapjat vette ki.
Na es neked szobrot fognak allitani mert mindig bemesz melozni? Mi tart vissza attol hogy elsunyizz 1-2 napot ha ezek szerint nalatok siman lehet?
" hianyzok meg elvegzik mikor "meggyogyulnak""
Mivel ez vendéglátóipari cég így nálunk ez nem így megy.
Ha kapunk rendelést 30 hidegtálra azt másnapra produkálni kell. Ha az emberek fele ott sincs akkor is. Akkor dolgozol szépen két másik helyett, és túlórázol ha nem végzekl amit sose fizetnek ki.
Milyen hely ez kérdezed.
Vendéglátás. Nem, ne mond hogy menjek máshova.
Voltam ezer heylen. Mindenhol ez megy.
Na kérem!!!!
Bocsánatkérést kérek mindenkitől irányomban!
Ugyanis 100%-os pontossággal eltaláltam a mai hiányzókat!!
10 embert jósoltam ehhez képest 12 hiányzik, de kettő már a felmondási idejét tölti és megmondták szarnak bejönni. Így ők nem számítanak a helyükben én is szarnék rá.
tehát 10ből 10-et eltaláltam két héttel előre.
És elmondom azt is hogy a 10 nagybeteg hiányzó tegnap még ott volt láthatólag semmi bajuk nem volt ma meg nagybetegségbe estek mind.
Ühüm. Elhisszük persze.
Kamus lógós az összes!
És újra: még én vagyok a gonosz igaz?
Tehát akkor fordítsuk le. Én aki tisztességgel bemegyek dolgozni nem szarok más pofájába végzem a dolgom sőt más dolgát is én egy balek vagyok.
Aki meg szarik az egészre hazudik kamubeteg más pofájába szarik zúdítja az el nem végzett dolgát másra-az meg rendben van és jó ember?
Jól látom?
Nem jol latod.
A kamubetegek nincsenek rendben, es nem is jok, itt a lenyeg csak rajtad van.
Te aki egy atlag nap bemesz dolgozni az meg jo.
De mikor tomegesen lognak es te bemesz dolgozni hogy megcsinald masok munkajat, na az mar ongol! Neked mikor esik le hogy munkahelytol fuggetlen az ilyen embereket mindig kihasznaljak? A sok kamubeteg is tudja hogy o majd otthon nezi a Szulejmant a meleg szobaban, a tobbi lojalis dolgozo aki bemegy majd vert izzad helyettuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!