Előre megmondom okt 15-én ki lesz kamubeteg a munkahelyen – gonosz és rosszindulatú vagyok? Több munkatársam szerint igen én meg nem értem miért is lennék az.
Okt 15 szombat rendkívüli munkanap. Ahogy lenni szokott bejönni senki se akar, megrohanták a főnököt hogy szabadságra mennének. A főnök meg azt mondta hogy 1-2 ember mehetne, de szinte az összes nem, és nem akar ebből balhét úgyhogy szabistopot rendel el. Senki se mehet szabira aznap.
Én meg erre megmondtam: előre megmondom azok nevét akik okt 15-én akkor se fognak bejönni ha a fene fenét eszik. Majd eljátsszák pénteken a hattyú halálát és szombaton nagyon komoly betegségbe esnek , háziorvos betegállomány.
Előre megmondom kik azok akik ezt bekamuzzák majd!
Erre meg is kaptam gonosz rosszindulatú alak vagyok!
Erre én meg úgy begorombultam hogy közöltem: biztonsági szolgálatnál leadok egy lezárt borítékot benne azok nevével akik nem jönnek majd és szombatig rájuk bízom tilos felbontani! Majd szombaton kibontjuk és összevetjük a listámat a valós helyzettel! Állítom hogy 90%-ban eltalálom majd ki kamuzott be betegséget.
Na erre rámzúdult a népharag. Mocskos rosszindulatú stb
De miért lennék rosszindulatú?
És TOVÁBBI KÉRDÉS!!! Ha most kikiáltunk engem rosszindulatúnak és eljön a szombat és kibontjuk a borítékot és kiderül hogy igazam volt-akkor mi leszek? Rosszindulatú akkor is? Amikor az élet engem igazol?
mert azt senki se mondja nekem ha valaki szabit kér adott napra nem kap és elmegy betegállományba épp akkor-hogy az nem egy kamus köcsög? És aki erre rámutat az a rosszindulatú?
És a kamus csaló az mi?
"Kérdező, arra azért vigyázz, hogy a pletyka gyorsan terjed, és ha a kollégáid elhintik, hogy mekkora spicli vagy,"
Azért olvasd már el mit írtam. Nem kell semminek terjednie és kiderülnie mert már a legelején hangosan és érthetően nem titkolva elmondtam mit teszek.
Senki előtt nem titok mindenki tudja!
"De ha olyan kamubeteg típus lennék, és valaki ennyire magabiztosan kijelentené, hogy tudja, kik jelentenek beteget azon a szombaton én már csak azért is bemennék"ú
Ha ha ha!!
Igen, meg lehetne csinálni. De kicsit túlbecsülöd az ittenieket!
Dehogy fogják ezt megcsinálni hiszen ehhez tervezés és összetartás kéne az meg nekik ismeretlen fogalom!
"Kérdező, arra azért vigyázz, hogy a pletyka gyorsan terjed"
De ahogy írták is valóban ha a csaló munkatársaim elejét akarnék venni a pletykának és alám akarnának tenni a legjobb eszköz a legegyszerűbb mód lenne: BEJÖNNÉNEK!
És akkor nem lenne igazam és nevetségesssé tenném magam
NA EZ AZ AMITŐL NEM KELL FÉLNEM... Nem tudom mennyire akarnak alám tenni de annyira nem hogy bejöjjenek miattam melózni.... és ez mindent elmond.
" a nemlétező igazadhoz"
Bocsika válaszg várok.
Ha október 15 eljön iés kiderül nekem van igazam (és nekem lesz! garantált) akkor milyne "nemlétező" igazamról beszélünk áruljuk már el könyörgöm!!!!!!
Azt mondom holnap ez és ez lesz. Eljön a holnap és tényleg ez és ez lesz.
Hol nincs akkor nekem igazam? Tényleg nem értem!!
"gonosz és rosszindulatú vagyok?"
Te azt állítod, hogy nem és hiába mond bárki bármit, te csak hajtod a magadét. Na itt a nemlétező igazad.
Jó. Kérdés: okt 15.
Kiderül ki van ki nincs.
Kiderül 100%-ban eltaláltam előre ki az aki nem fog jönni.
Igazam van vagy nincs?
Ha nincs akkor további kérdés: hogy lehet még ennél is nagyobb igazam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!