Miért van ennyi rosszindulatú gonosz ember?
Olvasgatom itt a kérdéseket és a válaszokat, és csak ámulok mennyi gonoszkodás és rosszindulat árad a válaszolókból.
De miért?
Ennyire szomorú lenne az életük, hogy a nyomorukból származó frusztráltságot itt vezetik le névtelenül?
Hát de az olyan borzalmas...itt segíteni kéne a másiknak, nem pálcát törni a fejük felett.
Valahol azért sajnálom ezeket az embereket, mert biztos elég szar életük lehet...
Én pl. régebben röhögni jártam erre az oldalra, de ma már inkább csak sírni lehetne a feltett kérdéseken és a válaszokon.
Tudod amikor sokan annyira együgyű kérdéseket tesznek fel, vagy naponta ugyan azokat mint már előtte százan, akkor már nincsen türelme senkinek sem "normális" választ adni.
Én akkor pislogok nagyokat, mikor valaki kiír egy problémát, ami alapvetően abszolút orvosolható és még maga a kérdező is segítséget kér arra, hogyan oldhatná meg a kialakult helyzetet és sorban kapja a válaszokat, amiben azt tanácsolják neki a kedves felhasználók, hogy vágja ki a férjét/feleségét, mint macskát sz*rni. Ez számomra megdöbbentő és őszintén érdekelne a lelkivilága annak az embernek, aki egy házasságban felmerülő konfliktust úgy old meg, hogy kivágja a párját. :'D Eleve.. milyen lehet az a házasság? Mennyire lehet mély az a szerelem, hogy ha az első reakció az, hogy dobja ki?
A másik az, mikor egyből leriban*ozzák azt, aki idősebb pasival van vagy házasságtörőnek titulálják azt, aki elvált, (kis)gyerekes pasival él, holott egyáltalán nem tudható, hogy a férfi valóban a nő miatt vált-e el vagy sem.
A harmadik, mikor más zsebében turkálnak és kemény ítéletet mondanak, persze semmi nem jó, ha túl keveset költ valaki az a baj, ha túl sokat, akkor meg az.
A negyedik pedig a lepontozás, mikor egy abszolút segítőkész és korrekt válasz 20%-on áll, hát az nagyon vicces. :)
De mindegy, végülis nem kell sajnálni tőlük ezt a kis gonoszkodást, legalább ennyi örömük legyen az életükben, ha már más nem jött össze.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!