Lehetséges hogy egy gonosz emberré váljak?
Régen kis visszahúzódó gatlasos felénk fiu voltam.
Mostanra azonban lehet a szpochologus is segített, de egyre inkabb bosszút akarok állni azokon akik valamilyen formában nagyon ártottak nekem. Tervezgetem is a bosszút. Ami meg rosszabb, nem sok ember ért meg engem, egyedül vagyok, nincs egy lelkitars. Part sem találok magamnak igy ami egy párra fordítható energia lenne nálam, azt ezekre fordítom. Szeretnek elégtételt venni mindenkin. Egyébként max apám meg anyám van aki normális, meg a testvérem sem az, és a szüleim is egyet értenek abban h nem jó gyerek és nem jó testvér sem.
Egyébként a szakemberekkel a gatlasossagom egyre jobban levetkozom, mar nem vagyok olyan érzékeny, és érzelmileg próbálok visszavágni sokszor.
Most nem mondom hnegy nagyon nagyon gonosz ember vagyok, de sokat változtam. Elképzelhető h hamarosan egy mindenkin atgazolo, kegyetlen gonosz ember legyek?
A kornyezetem tesz egyébként egyre jobban ilyenné.
Hasonlitok ezelre.
A párkapcsolat pedig eddig sosem jött össze, igy az mar nem is érdekel. Egyre jobban szomjazom a bosszúra, hogy revansot vegyek az összes atkozotton.
Nem a bosszúhoz kell erő, hanem a megbocsátáshoz.
Ha nem akarsz egy görény lenni egész életedben, térj át erre a filozófiára, mindenkinek jobb lesz, főleg neked..
És csak ugy hagyjam hogy megusszanak mindent és éljek szépen tovább a kis életüket?
Át kell élniük mind azt amit én éveken át.
Személyiségfejlődés szempontjából milyen a jövőképed? Milyen emberré szeretnél válni?
Ha a pszichológusnál nem került ez szóba és nem dolgoztok rajta, akkor nem jó szakembernél vagy.
A bosszú újabb harcot, konfliktust szül és egyre mélyebbre fogsz süllyedni ebben a spirálban. Biztos ezt szeretnéd? Így leélni az életed? Állandó keserűséggel, dühvel?
Dühterápiát nem javasolt a szakember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!