Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy egy gonosz...

Lehetséges hogy egy gonosz emberré váljak?

Figyelt kérdés

Régen kis visszahúzódó gatlasos felénk fiu voltam.

Mostanra azonban lehet a szpochologus is segített, de egyre inkabb bosszút akarok állni azokon akik valamilyen formában nagyon ártottak nekem. Tervezgetem is a bosszút. Ami meg rosszabb, nem sok ember ért meg engem, egyedül vagyok, nincs egy lelkitars. Part sem találok magamnak igy ami egy párra fordítható energia lenne nálam, azt ezekre fordítom. Szeretnek elégtételt venni mindenkin. Egyébként max apám meg anyám van aki normális, meg a testvérem sem az, és a szüleim is egyet értenek abban h nem jó gyerek és nem jó testvér sem.

Egyébként a szakemberekkel a gatlasossagom egyre jobban levetkozom, mar nem vagyok olyan érzékeny, és érzelmileg próbálok visszavágni sokszor.

Most nem mondom hnegy nagyon nagyon gonosz ember vagyok, de sokat változtam. Elképzelhető h hamarosan egy mindenkin atgazolo, kegyetlen gonosz ember legyek?

A kornyezetem tesz egyébként egyre jobban ilyenné.

2013. júl. 18. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Bosszuld csak meg szépen (persze, amíg nem a házat akarod rájuk robbantani, meg kórházba juttatni őket), jól fog esni, attól még nem leszel rossz ember, ha kiegyenlíted a számlát.
2013. júl. 18. 23:05
 12/19 acelsziv ***** válasza:
78%
Jó úton haladsz ahhoz, hogy egy antiszociális görény legyél. Árthatsz másoknak igen, de mindez rajtad legalább akkorát fog csattanni. el fogod veszíteni a bizalmat az emberekben, az önbecsülésedet és mindent, ami a boldogságot jelentheti.
2013. júl. 19. 00:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Mit tettek veled amitől ennyire kivagy? És mi az, amivel meg akarod bosszulni???
2013. júl. 19. 09:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akit nem tettek tönkre, nem édthetik ezeket az érzéseket sajnos. Én is szeretnék revansot venni sok emberen, de kevés vagyok hozzá. Csak remélni tudom, hogy vissza kapják mindazt, amit nekem okoztak.
2013. júl. 25. 13:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Elozo valszolo: miert teged hogy tettek tonkre? A keredezo is valaszolhatna, talan ugy tobbet lehetne segiteni.

Szerintem ritka az, hogy valakit peldaul olyan szinten tesznek tonkre, mint az Ezel sorozatban. Az ilyen esetekben en megertem a bossszuallast.

De az az erzesem, hogy a ti esetekben csak altalanos dolgokrol van szo, mint pl. elhagyott a szerelmem, kicsufoltak, megalaztak, atvertek a barataim, hatba tamadtak, es a tobbi es a tobbi.. undorito es mocskos dolgok ezek, de sajnos mindennaposak.. Ezek miatt nem erdemes " bosszut forralni" es hergelni magatokat.Egyszerubb es okosabb tovabb lepni.

2013. júl. 25. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
Velem pontosan ez a helyzet (17/l) de én már elfogadtam h gonosz leszek, ez az élet rendje. "Téged hogy tettek tönkre?"- nevetséges kérdés. Aki valóban szenved nem tesz fel ilyet. SENKI NEM KEVÉS a bosszúhoz, öld le őket, tedd azt, amit ők tettek veled, és ha látod, ahogy szenved, az jobb lesz az orgazmusnál! Tapasztalatból tudom.
2013. júl. 25. 16:34
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
Az élet igazságtalan, nem fogja őket megbüntetni a sors. Legalábbis nem eléggé. A megbocsájtáshoz nem erő kell, hanem nyomorékság! Ha bosszút állsz, kielégülsz, ha nem, egész életedben azon fogod magad emészteni, h miért nem tetted meg.
2013. júl. 25. 16:39
 18/19 anonim ***** válasza:
En ezt ertem, de meg mindig nem tudjuk mi tortent pontosan, miert is kell ennyire verre menoen bosszut allni?
2013. júl. 25. 18:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos attól tartok nem is fogod megérteni. Ezt csak az értheti meg, aki már átélte.
2014. ápr. 17. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!