Előre megmondom okt 15-én ki lesz kamubeteg a munkahelyen – gonosz és rosszindulatú vagyok? Több munkatársam szerint igen én meg nem értem miért is lennék az.
Okt 15 szombat rendkívüli munkanap. Ahogy lenni szokott bejönni senki se akar, megrohanták a főnököt hogy szabadságra mennének. A főnök meg azt mondta hogy 1-2 ember mehetne, de szinte az összes nem, és nem akar ebből balhét úgyhogy szabistopot rendel el. Senki se mehet szabira aznap.
Én meg erre megmondtam: előre megmondom azok nevét akik okt 15-én akkor se fognak bejönni ha a fene fenét eszik. Majd eljátsszák pénteken a hattyú halálát és szombaton nagyon komoly betegségbe esnek , háziorvos betegállomány.
Előre megmondom kik azok akik ezt bekamuzzák majd!
Erre meg is kaptam gonosz rosszindulatú alak vagyok!
Erre én meg úgy begorombultam hogy közöltem: biztonsági szolgálatnál leadok egy lezárt borítékot benne azok nevével akik nem jönnek majd és szombatig rájuk bízom tilos felbontani! Majd szombaton kibontjuk és összevetjük a listámat a valós helyzettel! Állítom hogy 90%-ban eltalálom majd ki kamuzott be betegséget.
Na erre rámzúdult a népharag. Mocskos rosszindulatú stb
De miért lennék rosszindulatú?
És TOVÁBBI KÉRDÉS!!! Ha most kikiáltunk engem rosszindulatúnak és eljön a szombat és kibontjuk a borítékot és kiderül hogy igazam volt-akkor mi leszek? Rosszindulatú akkor is? Amikor az élet engem igazol?
mert azt senki se mondja nekem ha valaki szabit kér adott napra nem kap és elmegy betegállományba épp akkor-hogy az nem egy kamus köcsög? És aki erre rámutat az a rosszindulatú?
És a kamus csaló az mi?
Vegyél ki fizetés nélküli szabit :)
De nem csak azon az egy napon lehet feltöltődni.
Neked nagyon szar életed lehet, ha állandóan ezen rágódsz és ez tesz boldoggá, hogy másokat szidhatsz.
Ha mindenki hülye, csak te nem, akkor nem árt elgondolkodni, hogy talán benned van a hiba, nem mindenki másnak.
Persze gondolom, most sem mersz a főnök elé állni, hogy milyen szemét, hogy csak 1-2 ember mehet szabira.
Ne a munkatársaidat szidd, hanem legyen vér a pucádban és állj a főnök elé. Nyilván ehhez már kisnyúl vagy. És nyilván ahhoz is, hogy másik munkahelyet keress.
Honnan tudod, hogy csalnak? Orvos vagy? Megállapítod, hogy valóban semmi bajuk nincs, nem volt, nem lesz?
Foglalkozz magaddal. Nincs életed?
"hogy csak 1-2 ember mehet szabira. "
KÖNYÖRGÖM HA MÁR IDESZARSZ VALAMIT VÁLASZNKA legalább olvasd már el mire válaszolsz!!!!!!
Olyan marha nehéz?
Akkor újra:
"A főnök meg azt mondta hogy 1-2 ember mehetne, de szinte az összes nem, és nem akar ebből balhét úgyhogy szabistopot rendel el. Senki se mehet szabira aznap. "
SENKI!!!
"Honnan tudod, hogy csalnak? Orvos vagy? "
Na ezt hagyjuk.... CSALNAK!!!
Továbbra se értem!
Mindenki engem szid de azok akik CSALNAK azok szentek?
TB CSALÁST KÖVETNEK EL!
"Ne a munkatársaidat szidd, "
Ja és azt is magyarázzuk már el az miért szidás ha előre megírom hogy adott napon nem lesz benn hanem beteget jelent majd józsika? Az miért szidás tessék már mondani?
Mert igaz azért? Vagy mégis mi vele a gond?
Mar nem az iskolaban vagy draga, hanem egy munkahelyen.
Ha a tovabbiakban is igy haladsz gyulolni fog mindenki.
Kit erdekel ki nem jon be, o dolga, neked abbol valami karod szarmazik? A fonokseg majd megoldja, valoszinuleg jobban idegesited te oket ezzel a bugyuta boritekos dolgoddal, mint az a teny, hogy nagy valoszinuseggel paran ellogjak a szombatot.
A biztonsagi szolgalat meg kb. szarik a boritekodra. En korberohognelek, ha ilyennel allnal elem.
Nojj fel, nem az altalanosban vagy, hogy jelentsd ora elott a hianyzokat. Vicc az egesz, foleg ahogy itt elottem vered magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!